Înainte de Olivia Steer, lui Andi Moisescu îi fusese furată inima de o altă femeie! Au fost 5 ani împreună

Publicat: 01 aug. 2020, 11:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

Înainte ca Andi Moisescu să aibă o relație cu Olivia Steer și ulterior să se căsătorească, omul de televiziune a avut o altă relație de 5 ani!

Andi Moisescu a avut o relație de câțiva ani cu Mirela Bucovinean și chiar dacă mulți credeau atunci că vor ajunge în fața altarului, acest lucru nu s-a mai concretizat. Atunci, Andi Moisescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii, spunând că era foarte atras de ea. Însă, în anul 2003, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite și s-au despărțit. Mirela s-a axat la carieră și și-a deschis un magazin online.

”Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, spunea Andi Moisescu, într-un interviu, arată Cancan.

Fosta parteneră a lui Andi Moisescu a deschis o platformă care se axează pe designul românesc. A fost lansat într-un centru comercial din Capitală.

”Pentru mine progresul profesional este să cer în fiecare zi mai mult de la mine, să nu mă opresc la apariția unui succes intermediar, să învăț constant, să fiu curioasă, să caut răspunsuri, să pot da societății ceva înapoi”, declara Mirela Bucovicean într-un interviu pentru The Woman.

Care este cel mai mare secret a lui Andi Moisescu

Andi Moisescu a mărturisit pentru CIAO.RO care este cel mai mare secret al lui: ”Cam tot ceea ce fac și aproape tot ce se întâmplă în jurul meu îmi provocă emoție. Unde mai pui că, în fond asta-i meseria mea, de fapt. Să jonglez cu emoții. Viața mea toată e o emoție și cred că exact asta mă ține viu”.

Publicat: 01 aug. 2020, 11:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă