În stilul caracteristic, Cabral le-a răspuns curioșilor cum arată fiul său: “Cu mine seamănă la unghiile de la picioare…”

Publicat: 15 apr. 2022, 12:57 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mândru tată de băiat și cu două fete la activ, Cabral nu își mai încape în “pene” de fericire!

Cabral a decis că este momentul să-l arate tuturor pe băiețelul ei și al soției sale, Andreea Ibacka, micuțul Tiago. Fanii săi abia așteptau să îl descopere și pe mezinul familiei.

El este Tiago Ibacka. Namiko îi spune în continuare Leagăn și e topită după el. Noi îl cam confuzăm cu Ghiozdănel, Bufake, Bombiță, Minipufaret și altele…Bombiță e vesel. Și curios. Timid. Dar cam simpatic. Și, desigur, Andreea și cu mine suntem leșinați după dânsul”, a fost mesajul vedetei postat pe rețelele de socializare.

Și pentru că mesajele au început să curgă de la urmăritori săi, atunci când au văzut cât de drăgălaș este micuțul Tiago, Cabral a mărturisit cât de mândru este pentru faptul că primele cuvinte ale juniorului au fost, bineînțeles, “tată”!

Nu vreau să insist pe tema asta, știți că nu vreau să subliniez chiar deloc, dar când a fost să spună ceva… a zis Tatatata! Că veni vorba și că poate vă întrebați… nu, n-a zis Mamamama. A zis Tatatatata. Fix așa a zis! (…) Păi… da. Că m-ați copleșit. Mulțumim frumos pentru că v-ați găsit și pentru ce v-ați găsit timp să ne scrieți. Aveți dreptate, e frumos și deștept că mumă-să.

Cabral, despre fiul său: ”Cu mine seamănă la unghiile de la picioare”

Cu mine seamănă la unghiile de la picioare… și asta nu e vreun compliment, și asta-i adevărat. Și lăsând glumă… toate alea, numai bune, numai mișto, vi le urez și vi le doresc și eu piticilor voștri!!! Mucho love, uaminilor!”, a mai completat Cabral.

Andreea Ibacka a născut un băiețel anul trecut, pe 5 octombrie. Micuțul a fost tare așteptat de familie și este un răsfățat.

Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral , la vremea respectivă.

Prezentatorul TV are însă și două fete, pe simpatica Namiko, și pe Inoke. Fiica lui cea mare, majoră, din relația cu Luana Ibacka, cu care a fost căsătorit în perioada 2000-2006.

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună din 2011 și au o frumoasă relație de dragoste, încununată acum cu un băiețel și o fetiță, Tiago și Namiko.

 

 

Publicat: 15 apr. 2022, 12:57 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă