În familia Cristinei Cioran, protecția este unilaterală: Bărbatul DA, Femeia BA! Temutul virus chinezesc n-o sperie deloc pe fosta prezentatoare de la Acces Direct

Publicat: 06 nov. 2020, 20:54 Autor: ileana.ghinea Vedete

PAC! Vedete prinse pe picior greșit și taxate… din păcate! Astăzi, draga noastră Cristina Cioran „a picat” în obiectivul paparazzi CIAO.RO și nu putem să nu povestim puțin ce vedem.

Bunăoară, iat-o pe binecunoscuta actriță mergând zburdalnică de mână cu noul iubit, nonconformiști ambii, degajați. În timp ce Alexandru Dobrescu, actuala jumătate a Cristinei Cioran, respectă norma de protecție împotriva noului coronavirus și poartă masca de protecție, fie ea și una personalizată, actrița se vrea… dezgolită. Uite, fix așa, dezgolită s-a purtat pe stradă, în drumul spre terasa la care a poposit alături de câțiva prieteni.

Relaxată atitudine, relaxate ținute, pare-se că totul este roz în cuplul Cioran-Dobrescu. Parcă n-ar vrea să-și coboare vibrația, dar… mare grijă la virus!

Când ești persoană publică și ai un capital important de oameni care te urmăresc, felul în care abordezi situațiile importante ale vieții ar fi indicat să fie ceva mai… puțin superficial.

Altfel… Ne bucurăm pentru relația Cristinei Cioran. Actrița pare îndrăgostită de Alexandru Dobrescu, acest GOD, dacă ar fi să ne luăm după ce a ales bărbatul să-și lase ca și semnătură pe pagina de Facebook. Interesanți ei doi împreună se vede din imagini, același stil, aceeași bucurie de viață. Mai mult, pare-se că actrița s-a împrietenit și cu băiețelul iubitului după cum arată o postare pe care a făcut-o blonda pe social media. Să-ți mai spunem că are și aceeași poreclă, KIKI, ca cea a fostei soții?

Publicat: 06 nov. 2020, 20:54 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă