Imagini uimitoare! Cum arată femeia operată de soțul ei, timp de 15 ani, pentru a ”atinge perfecțiunea”!

Publicat: 27 Jan. 2020, 16:51 Life

Un chirurg plastician din Miami și-a transformat soția într-o păpușă reală, după ce a supus-o, vreme de 15, mai multor operații estetice. 

Philip Craft este un reputat medic plastician din Miami care a început în urmă cu 15 ani să-și opereze soția, cu scopul de a atinge perfecțiunea.

Medicul estetician spune că trupul soţiei sale a suferit „recalibrări fine“ după ce a dat naştere celor doi copii ai lor. Şi Anna este încântată de rezultate şi consideră că are corpul perfect datorită soţului ei. În cei 23 de ani de căsnicie, Phillip Craft s-a ocupat în detaliu de corpul şi chipul soţiei sale, intervenind în nenumărate rânduri, fie pe cale chirurgicală, fie cu ajutorul procedurilor de înfrumuseţare non-invazive, precum implant mamar, liposucţie, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze şi pomeţi.

Phillip adoră să-şi modifice maşinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două naşteri, am hotărât să-l las să mă înfrumuseţeze“, a declarat Anna pentru sursa citată.

Le spun mereu pacientelor: dacă vreţi să vă convingeţi cât sunt de bun în meseria mea, uitaţi-vă la soţia mea. Anna este, cât e omeneşte posibil, aproape de perfecţiune“, a spus şi medicul Phillip Craft.

Publicat: 27 Jan. 2020, 16:51 Life
Pe aceeași temă