Imagini șocante! Lidia Buble, plină de vânătăi! Fanii artistei sunt îngrijorați

Publicat: 30 iul. 2020, 11:05 Autor: Elena Vedete

Lidia Buble și-a șocat fanii după ce a postat pe pagina sa de Instagram imagini în care are corpul plin de vânătăi. Artista le-a arătat urmăritorilor că are urme atât pe mâini, cât și pe picioare.

Fanii frumoasei blonde au fost extrem de îngrijorați, mai ales că de aproape două luni, de când s-a despărțit de Razvan Simion, nu se mai știe foarte multe despre viața personală a Lidiei.

Imaginile cu care Lidia și-a speriat fanii au fost surprinse chiar înainte ca vedeta să meargă la coafor, acolo unde urma să își aranjeze părul. Lidia și-a liniștit repede fanii însă, pe una dintre imagini apărând mesajul ”semne de bună purtare”. La sfârșitul imaginilor, vedeta arată că totul este OK.

Cel mai probabil, semnele de pe corpul Lidiei sunt din cauza unui masaj, numeroase doamne apelând la tratamente corporale de genul acesta, durerea nemaifiind un imepdiment atunci când este vorba de frumusețe.

Lidia Buble s-a despărțit de Razvan cu două luni în urmă

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion, realizatorul emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, cu aproximativ 2 luni în urmă. De atunci, au fost lansate o mulțime de teorii și ipoteze cu privire la cine ar fi de vină pentru despărțire.

Recent, surse din anturajul vedetei au povestit pentru Impact.ro ce s-a întâmplat.

Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”.

Publicat: 30 iul. 2020, 11:05 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă