Imagini rare cu Loredana Groza, singură, în timp ce se ”consolează” cu un cocktail

Publicat: 18 May. 2021, 20:48 Vedete

Loredana Groza își merită cu desăvârșire titlul de divă! S-a reinventat ca artist, așa cum prea puțini fac, iar controversele pe seama noului ei look nu i-au dat decât și mai mult curaj să fie ea însăși. Așa cum am descoperit-o și într-un restaurant cochet din București, unde s-a bucurat doar de compania unui cocktail. 

De la controversata-i imagine, la luxoasele vacanțe cu tot cu unduieli lascive la pachet, artista se păstrează în atenția publicului de mai bine de 20 de ani, și pentru acest lucru: jos pălăria!

Acum… trebuie să recunoaștem faptul că Loredana Groza este o apariție de fiecare dată și monopolizează toate privirile atunci când intră într-o încăpere. Asta i s-a întâmplat și vigilentului aparat de fotografiat al paparazzilor CIAO.RO, care a surprins-o pe artistă la un restaurant cu dichis din cartierul Floreasca, îmbrăcată într-o rochie neagră, superbă, cu un decolteu generos.

Specialitatea casei: peștele! Iar Loredanei i-a fost greu să se decidă, așa că unul dintre clienții localului, care ”inspecta” oferta, a îndrăznit să-i facă o recomandare.

Nu a fost nevoie de multă muncă de convingere, pentru că artista a mers pe mâna bărbatului misterios, iar apoi s-a îndreptat singură spre barul restaurantului. I-a cerut barmanului, fără nicio ezitare, un cocktail, iar ulterior parcă a urmat, pentru ea, o așteptare fără final. Și asta pentru că grimasele i s-au schimbat, iar zâmbetul Loredanei a dispărut pentru câteva minute de pe față, căzând pe gânduri doar de ea știute.

După ce barmanul i-a servit cocktailul, artista s-a ”remontat” și a zâmbit larg, ca semn de mulțumire.

Ce dietă urmează Loredana Groza

Artista a explicat în nenumărate rânduri faptul că felul în care arată se datorează unei atenții deosebite pe care o acordă stilului de viață.

Acum, și cu un cocktail sau două în plus, ea rămâne împătimită a echilibrului atunci când vine vorba despre stilul ei de viață.

Pentru Loredana Groza, micul dejun este compus din fructe uscate sau proaspete şi un iaurt. La prânz îşi ia proteinele din carnea de pui sau curcan. Adaugă și o salată proaspătă. În ceea ce priveşte cina, Loredana Groza optează din nou pentru salate, la care adaugă şi seminţe, avocado sau peşte. Toate acestea, atent completate de un program de antrenament elaborat ca la carte.

Publicat: 18 May. 2021, 20:48 Vedete
Pe aceeași temă