Imagini interzise minorilor la Nuba! Cine este ”tăurașul” care s-a sărutat cu două femei în același timp

Publicat: 09 aug. 2022, 10:28 Autor: Maria Apostol General

Rapper-ul Tyga a încins atât de tare atmosfera la Nuba, încât lumea din club, cu precădere un tânăr macho, s-a crezut protagonist într-un videourile deșucheate ale artistului. Acesta și-a dat frâu imaginației și a ”profitat” din plin de compania a doua femei frumoase! 

Protagonistul, un băiat oarecare aflat la prima tinerețe, charismatic și descurcăreț, se afla la Nuba Beach Club în Mamaia, la concertul artistului internațional Tyga. A pus ochii pe o tipă frumoasă, genul de fată al cărei portret nud îți vine să îl agăți, măcar pentru o noapte, deasupra patului din dormitor.

Jocul privirilor i-a făcut să se apropie fizic rapid unul de altul. Viața ne învață însă că acolo unde mănâncă doi poate mânca și un al treilea și că acolo unde se sărută doi își poate băga limba și o treia persoană.

Protagonistul s-a trezit, ca-ntr-un vis erotic demn de Kama Sutra, cu două limbi în gură. Trei, cu a lui. Posesoarele celor două limbi din gura tipului erau, ambele, ”exemplare” superbe, care au eclipsat toată suflarea din club. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

French Montana va cânta în România

În urmă cu doar trei zile, Tyga, celebrul artist american care se află în top 10 rapperi din lume, a urcat pe scena clubului NUBA din Mamaia și a oferit celor câteva sute de persoane un spectacol pe cinste. Nu a fost prima oară când Tyga a venit în România.

Rapperul american a mai susținut un concert în renumitul club, în urmă cu un an. A avut o „aterizare” spectaculoasă în țara noastră. Iar primirea a fost „high class”. Toate detaliile pot fi accesate aici!

După Tyga, organizatorii de la NUBA au decis să mai aducă un mare nume în România. Asa că este rândul lui French Montana!

Rapperul va intra pe scenă și va susține un concert de zile mari în data de 14 august 2022, la malul mării.

Publicat: 09 aug. 2022, 10:28 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă