Imagini inedite din Dubai! Cu cine se distrează Andreea Bălan pe tărâmul milionarilor

Publicat: 17 Dec. 2021, 11:02 Vedete

Andreea Bălan nu stă să plângă după Tiberiu Argint și preferă să-și vadă de viață în continuare. Așa că s-a răsfațat cu o vacanță în luxosul Dubai, acolo unde nu a fost singură, ci însoțită de  mama ei, dar și de cele două fiice ale sale. 

Pentru că nici evenimentele nu mai sunt în număr atât de mare, așa cum erau în anii trecuți, astfel că timpul dedicat familiei s-a mărit. Așa se face că Andreea Bălan o ține dintr-o vacanță în alta. Iar în această perioadă, după despărțirea de Tiberiu Argint, o escapadă cât mai departe de România parcă merge de minune. Zis și făcut! Artista și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai. Nu singură, ci alături de cele două fiice ale sale, dar și de mama ei.

Oricât de mari s-ar fi făcut Ella și Clara, Andreea se bucură de ajutor, astfel că, în orice deplasare, mama artistei e nelipsită. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Câți bani va câștiga Andreea Bălan în noaptea de Revelion

Andreea Bălan are un public uriaș, iar, de fiecare dată, reușește să încânte oamenii cu melodiile sale. Mai mult decât atât, este și una dintre cele mai solicitate artiste.

Nu se știe unde va concerta Andreea Bălan în noaptea dintre ani. Deoarece până în acest moment nu a anunțat dacă a semnat sau nu un contract pentru un anumit eveniment de Revelion. Însă, în anii trecuți, artista a reușit să încaseze sume considerabile în nopțile dintre ani.

în anul 2018, Andreea Bălan ar fi încasat, de Revelion, în jur de 17.500 de euro. La momentul respectiv, cântăreața a participat la cinci evenimente și era gravidă în luna a șaptea. Programul începuse la orele 22:00 și s-a terminat spre dimineață, spectacolul fiind numit Fantezia Star

Publicat: 17 Dec. 2021, 11:02 Vedete
Pe aceeași temă