Imagini incredibile! Cine este femeia cu care s-a ascuns Marian Vanghelie după ce au luat cina împreună

Publicat: 20 Jan. 2022, 12:39 General

După ce a fost pus sub control judiciar, pentru acuzații de trafic de influență, Marian Vanghelie a avut o întâlnire misterioasă cu o amică, la un restaurant. La ieșire a avut parte, însă, de o surpriză!

Marian Vanghelie și o prietenă bună și-au făcut timp pentru o ieșire la restaurant, acolo unde, pe lângă un prânz ca la carte, au discutat și problemele acute din viața fostului primar al Sectorului 5. Problemele pe care le are cu legea, după ce a fost la un pas de arest preventiv. Doar că acum ”stă” pe un neliniștitor control judiciar pentru două luni.

Astfel, cei doi și-au făcut apariția la restaurant cu mașina lui Vanghelie, care avea s-o parcheze chiar în gura localului. După care, cale liberă către masa rezervată din timp. Acolo, Marian Vanghelie și amica lui au luat prânzul, dar au și discutat despre ceea ce-l macină în aceste zile pe fostul politician. Iar după mai bine de o oră, au „sunat” retragerea.

Ce au căutat procurorii în casa lui Marian Vanghelie

Au ieșit din restaurant, dar s-au lovit de privirile curioase ale unor martori ”nepoftiți”, așa că Vanghelie și femeia alături de care a luat masa s-au retras pe lângă restaurant, undeva, în spate. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Soția fostului primar, Oana Mizil a declarat că perechezițiile care au avut loc la domiciliul acestora s-au organizat ”cu bun simț”.

Ne-au luat prin surprindere! Cât a fost percheziția în casă, eu am rămas cu fetița într-o cameră, ca să nu vadă fetița aceste lucruri.
Cred că e a doua oară când se întâmplă asta în decurs de un an de zile. Ne-am speriat pentru ea! Nu știu motivul pentru care a fost luat. S-a căutat în toată casa. Cei de la DNA au avut foarte mult bun-simț și le mulțumesc pentru acest lucru! Deci se poate și să trăim într-o societate civilizată! Știu că este un dosar deschis de acum un an de zile”, a declarat Oana Mizil pentru wowbiz.ro

„Ne-au sunat înainte să intre în curte”

În timpul perchezițiilor, Oana Mizil a stat în permanenţă alături de fiica lor, pentru că nu îşi dorea ca micuţa să se sperie.

„Eu cred că s-a terminat cu spectacolul cătușelor și sper să se termine, pentru că se poate! Cei care au venit au fost foarte ok, au ținut cont că avem un copil în casă, deci n-au mai spart ușa. Ne-au sunat înainte să intre în curte. Nu s-a luat absolut nimic de la noi din casă, în afară de trei rame de fotografii, rame pe care eu le am dintr-o altă căsătorie. Nu s-a luat absolut niciun document.”, a mai povestit Oana Mizil pentru sursa citată.

Publicat: 20 Jan. 2022, 12:39 General
Pe aceeași temă