Imagini în premieră cu cea mai importantă femeie din viața lui Cătălin Botezatu: ”O iubesc din toată inima!”

Publicat: 05 Jul. 2022, 20:10 Vedete

Cu șase operații la activ, dintre care cinci la inimă și una de cancer, Cătălin Botezatu și-a revizuit prioritățile și oamenii din viața lui în ultimii ani. Unii au dispărut definitiv, alții și-au câștigat un loc important în inima lui. Cum este și cazul unei femei despre care designerul a mărturisit că o iubește cu adevărat!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori români. Iar stilul de viață alert îl ține mereu activ și implicat în proiectele sale. În ultimul timp, acesta și-a petrecut timpul mai mult printre avioane, pregătind prezentări de modă în toate colțurile lumii. Dar nu l-a făcut mai puțin atent la sănătatea lui.

Am aflat că de multe ori lângă el este femeia pe care o care o consideră cea mai importantă. Cea care a luptat alături de el atunci când i-a fost cel mai greu.

O iubesc din toată inima mea. Și o spun cât pot de des pentru că asta simt cu adevărat. Ea este femeia în care am încredere că ia cele mai bune decizii medicale pentru mine, în situația în care aș deveni inconștient. Ea este cea pentru care am semnat actele că o deleg să ia decizii înainte de fiecare intervenție pe care eu am avut-o”, a declarat Cătălin Botezatu despre Eva Pavel, consilier medical internațional, cea pe care o consideră cea mai importantă femeie din viața lui și alături de care a reușit să învingă boala.

Cătălin Botezatu: ”Eva face parte din viața mea”

Săptămâna trecută, Cătălin a lansat o nouă colecție de modă, în cel mai extravagant rooftop din Istanbul. În cadrul unui eveniment care abunda în lux. Iar printre invitații prezenți în locația situată la etajul 34, care oferea o priveliște impresionantă spre malurile Bosforului, am alfat că a fost și Eva Pavel.

Eva face parte din viața mea. A participat la eveniment, desigur. Este alături de mine în momentele grele și în cele mai fericite. Este un moment important pentru mine lansarea acestei colecții. În seara asta, am avut alături de mine atât medici care au efectuat operațiile mele, cât și managerii spitalelor respective, dar și pacienții români aflați la tratament în Istanbul”, a spus creatorul de modă.

 

 

Publicat: 05 Jul. 2022, 20:10 Vedete
Pe aceeași temă