Imagini cu un puternic impact emoțional. O concurentă de la ”Mireasa”, bătută și tunsă de fostul iubit

Publicat: 16 Oct. 2020, 15:30 Vedete

Ștefania, concurentă în emisiunea ”Mireasa”, de la Antena 1, fostă concurentă a primul sezon ”Puterea Dragostei”, își caută un bărbat care să o respecte și să o iubească. Dar nu mulți sunt cei care știu care este durerea din suflet pe care a ținut-o secretă atât de mult timp.

Bruneta, care a venit în emisiune cu scopul de a-și găsi jumătatea, a povestit un pasaj al vieții sale care nu a fost deloc bun, dar din care a învățat ceva. În cursul zilei de joi, telespectatorii au cunoscut drama pe care a trăit-o Ștefania. Ea a fost victima violenței domestice, fiind bătută crunt de fostul ei iubit și tunsă la chelie. Atât Ștefania, cât și familia ei au suferit enorm în urma violențelor pe care bruneta le-a primit în relația pe care a avut-o cu un bărbat.

Ștefania, concurentă la ”Mireasa”: ”Dacă ar fi să-i dau unei femei un sfat…”

„Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată. La noi în casă nu se întâmplă lucruri de genul acesta”, a recunoscut fosta concurentă la tv, arată Cancan.

Totodată, Ștefania a fost nevoită să ajungă pe masa de operație: „Când am apelat la operația pentru implanturi a fost să mai prind puțin curaj, să mă încurajez puțin. Încrederea mi-am recăpăta-o în timp, doar că încrederea în bărbați am pierdut-o. Îmi este foarte greu să mă apropii de un bărbat în viața mea. De-asta sunt atât de nehotărâtă. Dacă ar fi să-i dau unei femei un sfat i-aș spune să fie atentă la ce alegeri face. Un bărbat care te iubește nu vrea să te vadă suferind”.

Publicat: 16 Oct. 2020, 15:30 Vedete
Pe aceeași temă