Imagini-bombă! Un celebru milionar din România, prins în casa amantei!

Publicat: 03 aug. 2022, 11:21 Autor: Maria Apostol Vedete

După dezvăluirile privind relația lui Theo Rose cu șeful ei, regizorul serialului ”Clanul”, CANCAN.RO a dat o altă ”bombă” de presă! Paparazzi au surprins un cunoscut milionar român, extrem de cunoscut și cu nevastă acasă, în timp ce își face de cap cu amanta, în locuința ei!

Profitând de faptul că soția era plecată din București, filmând pentru un show de televiziune de maximă audiență, soțul uneia dintre cele mai cunoscute vedete din România și-a făcut de cap. Cum? Simplu: o vizită acasă la una dintre cele mai cunoscute devoratoare de fotbaliști din România.

La 16:01, soțul super-vedetei despre care vă spuneam mai sus a intrat în bloc și a ajuns în apartamentul plăcerii. Unde credem noi că a urmat o „ședință” decisivă pentru amândoi. După câteva minute, milionarul și celebra devoratoare de fotbaliști Ioana Popescu au ieșit pe balcon.

El, fără tricou pe el! Cine știe pe unde l-o fi „uitat”… În fine! Au golit câteva păhărele „condimentate” cu tutun, au urmat discuții ca după un „derby” și, la final, și un mic sărut fotografiat de paparazzii site-ului nr. 1 din România.

Contactată de CANCAN.RO pentru a ne detalia cele întâmplate, Ioana Popescu susține că Vin Diesel-ul mioritic din balconașul ei este…. Continuarea o puteți citi AICI.

Ioana Popescu este supranumită ”devoratoarea de fotbaliști”

De-a lungul timpului, Ioana Popescu a ajuns în atenția publică după ce a dezvăluit numele mai multor fotabliști români care au trecut prin patul ei.

Controversata brunetă şi-a creat propria „naţională bună la pat”, iar ordinea în teren arată cam aşa: Gabriel Torje, Răzvan Ochiroşii, Ionuţ Lutu, Adi Mutu, Răzvan Raţ, sau Bogdan Mara, sunt doar câţiva dintre fotbaliştii cunoscuţi care i-au trecut prin dormitor.

Ioana a fost implicată, de asemenea, și în relații de lungă durată. De exemplu, în 2018 ea s-a despărțit de un iubit după ce a stat timp de 7 ani alături de el. Nu a durat mult timp și s-a îndrăgostit de un tunisian.

Vreau să spun că sunt într-o fază ca în adolescentă. Sunt liberă, mă duc în cluburi. M-am pus într-o relație, dar… într-adevăr sunt într-o prietenie virtuală, în glumă. Ne știm de 5 ani eu zic că seamănă cu Nicholas Cage.

Are șarm, eleganță, iar când ne-am cunoscut noi eu eram într-o relație. Acum îl aștept, vreau să consumăm relația, sunt o femeie liberă. Nu vreau să mă mărit. Tatăl lui a avut o companie mare în Tunisia și acum se ocupă el de afacerile familiei„, a spus Ioana Popescu la „Agenția Vip.

Publicat: 03 aug. 2022, 11:21 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă