Imaginea cu Andra care a creat ”tsunami” pe internet! Cum s-a fotografiat artista

Publicat: 10 nov. 2020, 09:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

Artista Andra Măruță întotdeauna a fost în atenția publicului și a fost și este mereu apreciată pentru munca pe care o depune pentru carieră și familie. Recent, ea a pozat un pic mai îndrăzneț și a urcat imaginea pe social media, iar urmăritorii ei au reacționat!

Îmbrăcată elegant, cântăreața Andra a reușit să uimească prin decolteul ușor generos pe care l-a afișat. Cunoscută pentru prezența impecabilă pe care o are pe scenă și atunci când iese în oraș alături de familia ei, Andra a reușit să stârnească un alt val de simpatie din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

”Când ai nevoie de încredere în tine, privește în ochi un om care te iubește! ?”, este mesajul pe care Andra l-a scris în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

”Atât de frumoasă ❤️?”, ”Frumusețe unică, divină ❤️❤️❤️”, ”Te pup Andra. Ești superbă❤️”, sunt doar o parte din comentariile pe care le-a primit la imaginea de pe internet. Evident, pe lângă toate laudele și cuvintele frumoase pe care cântăreața Andra le primește, nu exista loc unde să nu aibă inimioare și pupici din partea urmăritorilor săi!

View this post on Instagram

 

Când ai nevoie de încredere în tine, privește în ochi un om care te iubește! ?

A post shared by Andra (@andra) on

Care este cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt îmnpreună de aproape 11 ani. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar cea mai bună dovadă a acestui lucru este faptul artista și omul de televiziune nu și-au pierdut deloc umorul. Cuplul nu ezită să se tachineze atunci când este cazul, ba chiar râd unul de celălalt și vorbesc deschis despre defectele lor.

Aflată în studioul PRO FM în urmă cu ceva timp, Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al soțului ei.

„Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla!”, a spus artista.

Sursă foto: Captură video Youtube 1

Publicat: 10 nov. 2020, 09:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă