Imaginea care topește inimi! Prințul Louis este o ”combinație” între Prințul George și Prințesa Charlotte, fratele și sora lui

Publicat: 23 apr. 2020, 11:11 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ți se topește inima! Prințul Louis, unul dintre cei trei copii ai Prințului William și al lui Kate Middleton, este o ”combinație” – dacă am putea să spunem așa, între surioara lui, Prințesa Charlotte, și fratele mai mare, Prințul George, arată People.com.

Cel mai mic copil al lor a fost fotografiat joi în timp ce Prințul Louis era mânjit pe mâini cu vopsea pentru pictat. Imaginile au strâns peste un milion de aprecieri din partea oamenilor.

Prințul Louis seamănă foarte tare cu surioara lui de 4 ani, Charlotte, dar are și trăsături precum cele ale Prințului George, care are 6 anișori. Au frizuri asemănătoare, are nuanțe blondine, precum Prințul George și Prințul William, dar și un zâmbet care va cuceri inimi când va crește mai mare!

Prințul Louis nu este singurul din Familia Regală care își sărbătorește ziua de naștere în această săptămână. Străbunica sa, Regina Elisabeta, a împlinit 94 de ani pe 21 aprilie, în timp ce sora lui, Prințesa Charlotte împlinește 5 ani pe 2 mai.

Publicat: 23 apr. 2020, 11:11 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă