Imaginea care te va ingrozi! Cum este facuta aceasta poza – Nimic nu e Photoshopat!!!

Publicat: 26 Sep. 2017, 13:40 Beauty & Style

Imaginea care te va ingrozi! Este o iluzie optica realizata de o femeie care si-a descoperit vocatia. Mimi Choi este din Vancouver, Canada, si la 31 de ani a renuntat la meseria sa. Era profesoara si a lucrat in gradinita timp de 3 ani. Dar si-a dat demisia pentru a deveni un MUA extrem de talentat.

Mimi Choi a reusit sa stranga 274.000 de urmaritori pe Instagram.. Femeia si-a descoperit vocatia adevarata: make-up artist. „Ma simteam cu creativitatea suprimata. Imi face placere sa predau, dar nu eram complet fericita. Aveam nevoie de o noua provocare”, sustine Mimi Choi citata de boredpanda.com.

Imaginea care te va ingrozi!

Imaginea care te va ingroziDupa ce si-a dat demisia, femeia s-a dus acasa si a inceput sa experimenteze cu pensulele si machiajul. „Am avut mereu o pasiune catre arte. Am mai realizat cateva machiaje pentru mirese pe care oamenii le-au placut. Dar nu am facut niciodata ceva asa nebunesc ca pana acum”, a mai adaugat Mimi.

Imaginea care te va ingroziTanara s-a inscris la niste cursuri de beauty pentru a deveni mai buna. Si-a perfectionat mana cand a venit Halloween-ul, anul trecut. „Am vrut sa fac ceva diferit asa ca m-am uitat pe Instagram. Acolo am gasit o poza cu fata unei femei ce parea crapata.

Imaginea care te va ingrozi!

Imaginea care te va ingroziNu am incercat niciodata un stil nebun de make-up pe nimeni. Nici macar pe mine. Asa ca mi-am luat cosmeticele si am trecut la treaba”, a mai adaugat Mimi.

Mimi Choi realizeaza machiaje 3d, extrem de realiste. Aceasta a reusit sa aiba un numar impresionant de urmaritori pe Instagram. Datorita talentului sau, cererile de angajare au inceput sa curga.

Citeste si:

„Fiica Gabrielei Cristea este nascuta sub influenta elementului Apa Yin si a Bivolului. Ce ii rezerva viitorul”

„Infiorator: au recunoscut ca au ucis si mancat peste 30 de oameni! Au conservat parti din cadavre in pivnita casei si s-au fotografiat cu acestea”

„Lora: “Au fost oameni care au renunțat constant la mine. Am trăit în teroare”

Publicat: 26 Sep. 2017, 13:40 Beauty & Style
Pe aceeași temă