Imagine emoționată cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley la nuntă. Josephine a fost îmbrăcată ca o adevărată prințesă

Publicat: 29 mai 2023, 15:04 Autor: Camelia Vedete

Imagine emoționată cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley la nuntă. Josephine a fost îmbrăcată ca o adevărată prințesă.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit pe 24 mai, într-o ceremonie de vis, care a continuat cu o petrecere fabuloasă la Palatul Snagov.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de șapte ani, iar la începutul relației au fost destul de discreți. Cei doi au devenit o adevărată familie, atunci când Gina Pistol a adus pe lume o fetiță, pe nume Josephine.

Imagine emoționată cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley la nuntă

Cuplul a evitat să expună chipul copilei pe rețelele de socializare, iar imaginile cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol sunt foarte rare. Aceștia au decis totuși să facă o excepție, cu o ocazia nunții. Așadar au publicat o fotografie superbă, ce-l înfățișează pe Smiley, care își ține, fericit, fiica în brațe. Josephine apare îmbrăcată asemenea unei prințese, într-o rochiță cu volane, de culoare roz, alături de fericitul ei tată.

În imaginea publicată de Gina Pistol, se poate vedea că micuța Josephine arată asemenea unei mici prințese diafane, cu rochița ei roz, din volane, pantofiorii roșii și părul blond, prins la spate. Smiley o ține în brațe și zâmbește larg la ea, ca un tătic fericit și mândru.

„Gata cu se marita Gina mea! De acum, urmeaza cel mai frumos Acasă pentru noi trei!”, a scris Gina Pistol, în dreptul imaginii.

Josephine a fost îmbrăcată ca o adevărată prințesă

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a fost în centrul atenției la nuntă, căci micuța este pasionată de balet și reacționează imediat la tot ceea ce înseamnă muzică. Smiley a povestit cum Josephine a făcut o demonstrație de balet, pentru invitați, sub îndrumarea mamei sale.

„Josephine a fost și încă este doar că, la un moment dat, va pleca acasă, pentru că părinții știu că cei mici au rutina lor și nu este bine să îi scoți din rutina lor. Am înțeles că a avut un moment artistic în fața invitaților”, a declarat Gina Pistol, la conferința de presă, dinainte de petrecerea de nuntă.

„Da, Josephine a dansat balet, pentru că am avut un cvartet care ne-a cântat, a dansat, s-a făcut cerc în jurul ei, a fost foarte frumos. Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzică”, a completat Smiley.

Gina Pistol și Smiley așteaptă al doilea copil? Anunțul din ziua nunții: „Îl primim cu brațele deschise”

Zi mare pe 27 mai pentru Smiley și Gina Pistol! S-au căsătorit atât civil, cât și religios, după care au petrecut cu invitații, prietenii și familia!

„E o avalanșă de trăiri”

Gina Pistol și Smiley au devenit pe 27 mai oficial soț și soție! După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri au pornit petrecerea!

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă. O combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi. O succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Tort cu cinci etaje, mesaje pe mese și meniu tradițional

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi. Ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet. Noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă

 „DA-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi. Așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

Smiley a făcut anunțul despre al doilea copil

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit Smiley.

Publicat: 29 mai 2023, 15:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă