Ilona Brezoianu și-a pus silicoane?! Ristei a dat-o de gol, în direct! Așa arată acum actrița

Publicat: 18 sept. 2022, 13:55 Autor: Camelia Vedete

Ilona Brezoianu și-a pus silicoane. Ilona Brezoianu și Florin Ristei prezintă împreună Neața de weekend la Antena 1. Cei doi se înțeleg de minune, își știu secretele și fac glume pe seama lor, în direct, la tv.

Florin Ristei nu a stat prea mult pe gânduri în această dimineață și a făcut o remarcă la adresa colegei de platou. Artistul crede că Ilona Brezoianu și-ar fi pus silicoane și vrea să ascundă acest lucru.

Mai mult, actrița a venit îmbrăcată într-o maletă fără mâneci și purta peste o cămașă roz, destul de largă. Toată emisiunea și-a tras de ea, semn că ar fi vrut să ascundă noile achiziții. Numai că, spre finalul emisiunii s-a făcut cald în platou și Ilona a trebuit să renunțe la cămașă.

De aceea, atunci când Florin Ristei a văzut-o doar în bluza mulată și fără mâneci, imediat a remarcat că actrița și-ar fi pus o pereche generoasă de silicoane.

Ilona Brezoianu și-a pus silicoane?

„Ți-ai pus silicone? Cât ai pus? 300! Hai că ai dispărut o perioadă și nu te-am întrebat! Eu nu te-am văzut niciodată așa! Hai recunoaște acum”, a spus Florin Ristei râzând.

Ilona Brezoianu a negat afirmațiile și a spus rușinată că nu ar avea silicoane. Actrița a sărit și de câteva ori, demonstrând contrariul spuselor colegului de platou.

„Nu mi-am pus! Termină! Dacă îmi mai puneam, puteam să sar așa? Dacă apare în ziare ceva din cauza ta…”, a declarat Ilona.

Cu toate acestea, bustul Ilonei Brezoianu era cam mare în această dimineață. Să fie un sutien cu push-up sau o pereche de silicoane, numai ea știe cu adevărat. Vedeți fotografiile și trageți concluzia singuri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I L O N A (@ilona_brezoianu)

Cum a slăbit Ilona Brezoianu cu dieta disociată, un regim ușor și sănătos

Vedeta Antenei 1, llona Brezoianu a dezvăluit cum a slăbit rapid 4 kilograme. Actrița a devoalat o parte din meniul ei zilnic, dar și restricțiile impuse de acest tip de dietă.

Actrița Ilona Brezoianu a ținut o dietă disociată care a ajutat-o să slăbească ușor 4 kilograme și să ajungă la o formă mult dorită.

Legumele și lactatele nu lipsesc din meniu, iar salata de roșii cu brânză este printre preferatele ei vara aceasta.

Am slăbit 4 kilograme cam așa, dacă tot mă întrebați. Azi am voie paste” a scris ea pe InstaStory.

Adică, în fiecare zi pe parcursul acestei cure de slăbire, ea are voie să consume doar un anumit tip de preparat. Citește continuarea aici.

Publicat: 18 sept. 2022, 13:55 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă