Ilinca Vandici şi Teo Trandafir, reacţie neaşteptată după anunţul matrimonial făcut de Oana Roman: „Dacă am vrea să fim rele…”

Publicat: 18 iun. 2024, 13:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ilinca Vandici şi Teo Trandafir, reacţie neaşteptată după anunţul matrimonial făcut de Oana Roman: Dacă am vrea să fim rele...

Ilinca Vandici şi Teo Trandafir au comentat în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D 2 subiectul care a împărţit internetul în două tabere. Oana Roman a anunţat pe un grup de Facebook că îşi caută jumătatea. Mesajul vedetei a ajuns şi la cele două prezentatoare care au avut o reacţie neaşteptată. 

Oana Roman a reuşit să uimească pe toată lumea după ce a anunţat că îşi caută jumătatea. Vedeta a postat un mesaj matrimonial pe Facebook, în care dezvăluia ce așteptări are de la un viitor partener, dar și lucrurile pe care ea poate să le ofere într-o relație. Internetul s-a împărţit în două tabere: unii au criticat-o, însă alţii i-au admirat curajul.

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan. Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine şi cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut”, a transmis Oana Roman. (MAI MULTE DETALII AICI)

Ilinca Vandici şi Teo Trandafir, reacţie neaşteptată

Mesajul Oanei Roman a ajuns şi la urechile celor două prezentatoare de la Kanal D 2. În emisiunea pe care o moderează au dezbătut acest subiect şi s-au arătat foarte surprinse de gestul vedetei.

Teo Trandafir: Am găsit un anunț postat de Oana Roman, nu știu dacă e adevărat sau nu. Ea dă câte una de asta să vadă ce se întâmplă. Eu înțeleg că s-a prezentat, vrea un suflet care să o protejeze, zice femeia clar. Întrebarea mea este dacă o fi pe bune. Și-a pus cumva viața pe site.

Ilinca Vandici: Am citit undeva că a lăsat scris „să nu mă dați la presă”. E un fel de ironie cumva, să nu mă spuneți. Ai fi avut curaj să faci așa ceva?

Teo Trandafir: Niciodată, dar admir.

Ilinca Vandici: Admiri?

Teo Trandafir: Foarte curajos. Eu dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu.

Ilinca Vandici: Dacă am vrea să fim rele, am putea, însă noi alegem întotdeauna să fim bune.

Teo Trandafir: Nu chiar întotdeauna

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 iun. 2024, 13:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×