Ilinca Vandici: „Da, și eu am fost înșelată! Eram o marionetă, o păpușă, o jucărie pentru el!”

Publicat: 06 Dec. 2019, 11:32 Vedete
Ilinca Vandici: „Da, și eu am fost înșelată! Eram o marionetă, o păpușă, o jucărie pentru el!”

În pauza de filmări pentru emisiunea „Bravo, ai stil”, care și-a anunțat curând revenirea, Ilinca Vandici a găsit puterea să facă mărturisiri absolut impresionante.

Vedeta Kanal D și-a deschis sufletul și a povestim cum s-a simțit ea și ce impact a avut asupra vieții profesionale faptul că a fost înșelată.

În ciuda faptului că nu rostește numele bărbatului care a înșelat-o, nu e greu să ne dăm seama că vorbește despre Ciprian Marica, fostul iubit pe care îl acuza acum ceva ani că l-a înșelat cu Bianca Drăgușanu. „Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”.

M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.

M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, declara Ilinca Vandici, la vremea respectivă, într-un interviu acordat revistei TABU.

Rememorând acele clipe, vedeta TV revine asupra subiectului, acum cu mai mult calm, și poveste cum i-a fost: „Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru pana acum de teama. Însă acum simt ca voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac…


„Da, și eu am fost înșelată!

O relație de iubire poate avea din păcate și părți mai puțin fericite pe care nu trebuie sa le lăsam sa ne copleseasca!”, povestește Vandici.

„Nu mă mai recunoșteam pentru că nu mai eram eu. Nu mai era nimic autentic la mine. Jucam un rol și îl jucam perfect. Eram veșnic zâmbitoare, aranjată, relaxată când eu, de fapt, în sufletul meu eram terminată.

În momentul în care eram singură aveam stări de anxietate, nu mai aveam încredere în mine absolut deloc. Frustrările din plan sentimental se transferau în frustrări și pe plan profesional.

Eram o marionetă, o păpușă, o jucărie pentru el!”, povestește Ilinca Vandici.

Publicat: 06 Dec. 2019, 11:32 Vedete
Pe aceeași temă