Ilinca Vandici: ”Anul acesta, de Paște, ne vom bucura unii de alții!!”

Publicat: 17 apr. 2020, 11:29 Autor: ileana.ghinea Vedete
Ilinca Vandici: ”Anul acesta, de Paște, ne vom bucura unii de alții!!”

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, plănuiește să petreacă un Paște tipic într-o perioada atipică.

Oricât de ciudat ar suna aceasta este realitatea confirmată chiar de vedeta Kanal D. „Să știți că diferențe mari față de cum am petrecut Paștele în anii trecuți, totuși, nu sunt. În preajma Sărbătorilor, cumva opream toate activitățile, ne adunam cu toții acasă și făceam pregătirile culinare, curățenie, pregăteam grădina.

Ilinca Vandici: ”Anul acesta, de Paște, ne vom bucura unii de alții!!”

Și anul acesta, cumva, tot asta se întâmplă, nu ar fi ceva diferit. Atata doar, că în anii trecuți, după Paște, ieșeam undeva, în oraș și ne întâlneam cu prietenii. Diferența este că anul acesta nu vom merge la biserică, în Noaptea de Înviere, așa cum procedam în anii trecuți. Dar, în rest, tot acasaă vom sta, împreună!”, povestește Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Ilinca Vandici: „Am rămas doar eu cu copilul”

Ilinca Vandici este astăzi o mama și o soție împlinită. Nici la capitolul carieră nu stă rau, dar asta este o evidență deja. În 2017, vedeta Kanal D l-a adus pe lume pe Zian și din acel moment tot Universul ei s-a schimbat. Nu i-a fost ușor și nu s-a ferit să spună acest lucru.

”În momentul în care ești însărcinată trebuie să te pregătești energetic, sufletește pentru tot ceea ce urmează să se întâmple. Să nu pierzi legătura cu Dumnezeu și să te rogi pentru tot ce e mai bun pentru tine și pentru copilul tău. Când eram însărcinată nu am simțit absolut nimic. Când am născut, zilele din spital au fost debusolante.

Nu știam ce se întâmplă. Voiam copilul, dar nu știam cum să-l țin, cum să-l alăptez. Ascultam la tot ce îmi spuneau doctorițele, asistentele. Îmi era frică să nu-i fac ceva rău, să nu se întâmple ceva. La a doua zi de spitalizare toți membrii familiei plecaseră și mi-au adus copilul să alăptez. Am rămas doar eu cu copilul”, povestea vedeta de la Kanal D cu ceva timp în urmă.

Îi mulțumim pentru declarații și îi urăm să petreacă Paștele liniștită și sănătoasă!

Publicat: 17 apr. 2020, 11:29 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă