Iancu Guda, unul dintre analiștii financiari de top din România, invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Publicat: 20 oct. 2023, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Iancu Guda, unul dintre analiștii financiari de top din România, invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Iancu Guda, realizatorul emisiunii ”Banii în mișcare” de la Digi24 și unul dintre analiștii financiari de top din România, este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 19:00.

Absolvent al facultății FABBV (Finanțe Asigurări Bănci și Burse de Valori) din cadrul ASE București, Iancu Guda a finalizat cu succes programul DOFIN—Centru de Excelență European.

Ulterior a obținut toate cele trei nivele de certificare CFA (Chartered Financial Analyst) în anul 2016, și deține autorizația de formator ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).

Începând cu noiembrie 2014, a urmat cursurile EMBA Sheffield University, pe care le-a finalizat cu succes (calificativ cu distincție) la finalul anului 2016, fiind câștigătorul singurei burse integrale la nivel național.

Este membru activ al AAFBR (Asociația Analiștilor Financiar-Bancari din România) începând cu Martie 2012. De asemenea, este membru activ în cadrul altor asociații de renume, precum CFA România, Asociația Trezorierilor sau Asociația de Management al Creanțelor Comerciale.

În cei peste 13 ani de experiență în managementul riscului de credit, acumulați la compania Coface, a întâlnit peste 1.000 de antreprenori din toate domeniile de activitate, a analizat declarațiile financiare pentru aproape 100.000 de companii care au intrat în insolvență, a susținut cursuri de finanțe corporative pentru aproximativ 1.000 de profesioniști din toate industriile și a fost invitat în calitate de lector, ca să susțină prelegeri privind mediul de afaceri din România, la aproape 100 de evenimente publice.

Urmărește podcastul integral cu Iancu Guda doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Publicat: 20 oct. 2023, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă