I s-au înecat toate corăbiile! Andreea Bănică, mai tristă ca niciodată. A ajuns să-și ignore complet soțul

Publicat: 08 Jan. 2021, 21:56 Vedete

2020 a fost un an greu pentru toată lumea, dar cu siguranță viața artiștilor a fost cu adevărat încercată. Evenimente lipsă, concerte anulate, petreceri private interzise. Toate acestea au subțiat semnificativ conturile celor care se ocupă să asigure starea de bine a oamenilor.

Rând pe rând, „victimele” pandemiei și-au declarat neputința, însă pentru unii dintre ei pare că drama și-a pus puternic amprenta pe vibe-ul lor. Andreea Bănică pare să fie una dintre ele.

Zilele cu copiii sunt cele mai frumoase, dar și cele mai grele și pline de peripeții. Anul acesta am învățat să le apreciez mai mult pe femeile care aleg să stea acasă dupa ce au copii, pentru că să fii mamă full time e cel mai greu job din lume”, povestea artista la un moment dat.

Zilele trecute blonda a fost surprinsă de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, la unul dintre cele mai populare parcuri de distracție din București. Artista și-a adus moștenitorii să se distreze, lucru pe care ea cam uită să-l facă. Vibe-ul și look-ul ei sunt total diferite de imaginea cu care ne-a obișnuit efervescenta Andreea Bănică. Abătută, îngândurată, îngrijorată… așa se prezintă blonda care pe paginile de socializare transmite cu totul și cu totul altă imagine.

Acolo este strălucitoare, veșnic fericită, mai mult decât împlinită. Oare care să fie drama pe care încearcă să o transmită diva? Nemachiată, cu un pahar de cafea în mână din care soarbe absentă din când în când, Bănică privește în gol întrebându-se parcă ce să facă să iasă din această situație?
Să fie de vină, oare, problemele de sănătate despre care vorbea Andreea la finalul anului trecut?

După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele. Iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos.

Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe umeri, pe brațe, pe abdomen, iar eu întotdeauna am avut mâinile subțiri, și că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine. Am fost la doctor. Mi s-a prescris tratament. De atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este ușor”, a explicat cântăreaţa.

De asemenea, deși au plecat toți de acasă, Andreea și soțul ei, Lucian Mitrea, s-au evitat complet în parcul de distracții, pesemne că lucrurile nu erau atât de roz între ei. Poate că o discuție mai serioasă dintre ei a tulburat atât de rău apele artistei…

Publicat: 08 Jan. 2021, 21:56 Vedete
Pe aceeași temă