I-a făcut capul calendar și și-a uitat geanta in mall! Anca Serea şi-a ținut prietena la povești poate prea mult timp…

Publicat: 29 Mar. 2021, 22:39 Vedete

Anca Serea pozează de ani de zile în personajul implinit, fericit, asumat, mama ideală, femeia perfectă. Sigur… fiecare dintre atributele enumerate mai devreme își găsește corespondentul într-o acțiune sau situație existentă în viața Ancăi Serea, așa că există un strop de adevăr în zonă.

Pe de altă parte știm deja că perfecțiunea nu există, iar cele mai noi vești care vin dinspre familia Serea-Sînă demonstrează cumva acest lucru. Despre asta vom discuta ceva mai târziu, acum avem altele de analizat.

Zilele trecute, Anca Serea a fost fotografiată de paparazzi CIAO.RO în timpul unei vizite la mall, vizită pe care a făcut-o împreună cu o bună prietenă, și cu Noah, unul dintre cei 6 copii pe care îi are.

În timpul promenadei, vedeta Prima TV „s-a cinstit” cu o înghețată, iar modelul ei a fost urmat și de prunc și de prietenă. Și, pentru că un desert de cea mai bună calitate trebuie savurat, cei trei au decis la un moment dat să se așeze pe una dintre canapelele din mall și să se delecteze cu dulcele cumpărat.

Dar… ce să vezi, timpul trebuia umplut cumva, iar la acest capitol Anca Serea a avut marfă cât să umple un an. Zis și făcut… După „montarea” pe canapele și între două guri de înghețată, celebra mămică s-a pus pe povestit prietenei sale un pic mai mult din experiența ei de soție, mamă eroină, vedetă TV, blogger de succes..

Câteva minute bune, bruneta i s-a destăinuit, iar atât de puternice par să fi fost cele povestite, încât prietena ei a plecat de la fața locului fără poșeta din dotare. Așadar, cumva Anca Serea a „vrăjit-o” atât de tare, încât aceasta și-a uitat poșeta în mijlocul centrului comercial.

Probleme financiare pentru Anca Serea și Adi Sînă?

Prezentul nu le este foarte prietenos soților Sînă, cel puțin din punct de vedere financiar. Tot mai multe situații în care se vorbește despre datoriile lor sunt vehiculate în presă. Mai întâi au fost neînțelegerile cu școala privată a copiilor, apoi cele cu o bancă și cu o firmă de celule stem. Nu uităm, sigur, nici de procesul care le-a fost intentat de vecinii dintr-un cartier rezidențial în care au locuit, unde cei doi soți „au decis” să nu-și prea plătească facturile. Mai noi, jumătatea lunii martie îl păstrează pe Adi Sînă tot în mijlocul unui scandal cu tentă financiară. Se pare că acesta are o datorie de aproximativ 12.000 de euro la o companie specializată în închirierea de aparatură IT. Conform deciziei de executare silită, suma reprezintă contravaloarea unor facturi scadente și neachitate pe baza unui bilet la ordin emis în 2018 pentru una din firmele lui Sînă și care avea scadența în noiembrie 2020.

În toate aceste știri îngrijorătoare pentru marele public, soții Serea-Sînă sunt declară că totul este roz, nimic neplăcut în paradis.

Publicat: 29 Mar. 2021, 22:39 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă