House of Beauty Clinic, alegerea numărul 1 a vedetelor pentru un zâmbet perfect

Publicat: 07 aug. 2020, 18:56 Autor: Maria Apostol News
House of Beauty Clinic, alegerea numărul 1 a vedetelor pentru un zâmbet perfect

House of Beauty Clinic găzduiește cei mai buni specialiști din domeniul stomatologic și al esteticii, recunoscuți internațional pentru succesele și perfecțiunea redate pe chipul persoanelor publice care s-au lăsat pe mâna lor.  

Echipa House of Beauty Clinic este formată din medici specializați pe diferite departamente, în frunte cu Dr. Jona Yousif, medic stomatolog coordonator specialist estetică dentară și restaurativă, care este în același timp și unul dintre fondatorii clinicii, alături de Ibrahim Bahbahani.

Viziunea și curajul de a lansa un concept unic pe piața serviciilor stomatologice din România: tratamente premium la standarde internaționale realizate de o echipă medicală specializată, a propulsat House of Beauty Clinic în topul preferințelor  vedetelor când vine vorba despre zâmbetul sau estetica feței: “Întreaga echipă House of Beauty Clinic se bucură pentru faptul că vedetele au încredere în serviciile noastre. Pentru noi orice pacient este tratat cu maximă seriozitate și plăcere. Targetul nostru este să plece zâmbind din clinică. Nu doar pe exterior, dar și pe interior. Pentru noi toți pacienții care trec pragul clinicii sunt vedete și oameni de calitate pentru că știu să aibe grijă de sănătatea lor.”, ne declară Ibrahim Bahbahani.

Astfel, vedete precum Nicoleta Nucă, JO, Xonia, What’s Up, Natalia Mateuț, Amna, Carmen de la Sălciua, Mircea Eremia, Anna Roman, Carmen Grebenisan și mulți alții au avut încredere în echipa House of Beauty Clinic și s-au lăsat pe mâna medicilor pentru rezultate de excepție.

Tehnologia de ultimă generație, implicarea totală a medicilor în orice tratamente realizate în cadrul clinicii, ce au o rată de succes de 100%, îi ajută pe cei care pășesc pragul clinicii să își recapete încrederea în sine și să revină.

Alege și tu House of Beauty Clinic pentru un zâmbet de vedetă și un ten perfect! Alege calitatea! Specialiștii House of Beauty Clinic sunt pregătiți să îți raspundă la orice întrebare: +40 755 354 555. De altfel, la House of Beauty Clinic poți plăti orice serviciu în rate. Mai multe detalii aici.     

 

 

Publicat: 07 aug. 2020, 18:56 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă