Horoscop weekend 8-9 mai. Se anunță schimbări majore!

Publicat: 07 mai 2021, 16:01 Autor: Elena Life
Horoscop weekend 8-9 mai. Se anunță schimbări majore!

Ultima lună a primăverii începe cu schimbări majore pe toate planurile pentru nativii din berbec și săgetător. Iată ce ne-au rezervat astrele pentru weekend-ul 8-9 mai 2021.

BERBEC
Trăiți clipe minunate în preajma persoanelor iubite. Acum este o perioadă perfectă pentru a vă îndrăgosti și pentru romantism.

TAUR
Este momentul să demonstrați că sunteți o persoană pe care cei din jur se pot baza. Cineva din anturajul vostru are nevoie de ajutor. Înainte să refuzați, amintiți-vă că atunci când ați avut nevoie această persoană a fost lângă voi.

GEMENI
Gândiți profund și faceți planuri pentru ca viața voastră să fie de calitate. Trebuie să faceți câteva schimbări și prima dată vă îndreptați atenția către cercul de prieteni.

RAC
Reușiți să găsiți puțin timp pentru voi și puneți în practică ceva ce aveați în gând de mai multă vreme. Va fi o reușită personală destul de mare.

LEU
Nu sunteți foarte flexibili atunci când vine vorba de a vă schimba rutina. Sunteți obișnuiți cu un program și cu greu acceptați să introduceți în planuri o activitate nouă.

FECIOARĂ
Weekend-ul acesta vine cu o mare surpiza din partea familiei. Vă doreați de multă vreme să mergeți undeva sau să primiți ceva anume, iar cei dragi fac acest lucru posibil.

BALANȚĂ
Vi se îndeplinește o dorință mai veche, pentru care ați muncit mult în ultima perioadă. Este posibil să faceți o nouă victimă în plan sentimental. Urmează o perioadă interesantă din acest punct de vedere.

Citește și: Horoscop 2021. El este bărbatul care nu te va înșela niciodată! Soțul perfect, tatăl ideal!

SCORPION

După câteva zile de agitație, vreți doar să vă odihniți și să vă răsfățați cu ceva special alături de familie. Veți avea parte de momente speciale.

SĂGETĂTOR
Va fi un weekend care o să vă amețească. Aveți momente în care sunteți extrem de agitați, dar și clipe în care leneviți câteva ore în șir. O să vă odihniți.

CAPRICORN
Sunteți tentați să vă faceți ordine în viața socială în aceste zile. Reluați legăturile cu anumite persoane, dar îi scoateți încet, dar sigur, din viața voastră pe acei oameni care v-au arătat că nu vă sunt prieteni adevărați.

VĂRSĂTOR
Două zile de treabă. Nici să nu vă gândiți să vă faceți planuri de plecare pentru că nu o să aveți timp. Treburile casnice sunt prioritatea voastră, iar familia se bazează pe voi.

PEȘTI
Nu o să aveți foarte mult timp să vă relaxați, pentru că o să fiți pe fugă. O să vă simțiți foarte bine în compania unor persoane apropiate.

Sursa foto: Pexels.com

Publicat: 07 mai 2021, 16:01 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă