Horoscop weekend 26-27 iunie. Zile pline de evenimente

Publicat: 25 iun. 2021, 16:27 Autor: Elena Life
Horoscop weekend 26-27 iunie. Zile pline de evenimente

Iată ce v-au rezervat astrele pentru weekend-ul 26-27 iunie 2021.

BERBEC
Vi se îndeplinește o dorința mai veche, pentru care ați muncit mult în ultima perioada. Este posibil să faceți o nouă victima în plan sentimental. Urmează o perioada interesantă din acest punct de vedere.

TAUR
Dacă mergeți la cumpărături, incearcati să respectați lista. Nu aruncați banii pe lucruri inutile, deoarece știm cu toiti că în perioada concediilor bugetul este limitat.

GEMENI
După câteva zile de agitație, vreți doar să va odihniți și să va răsfățați cu ceva special alături de familie. Veți avea parte de momente speciale.

RAC
Lansați o provocare prietenilor. Le propuneți un târg, iar ei se vor comportă că și cum ar fi vorba despre o competiție. O să jocati rolul arbitrului.

LEU
Aveți parte de un weekend frumos alături de familie. Cele două zile va prind bine pentru că aveți timp să stai cu cei dragi, cărora le-a lipsit atenția voastră.

FECIOARA
Sunteți într-o formă de zile mari și va distrați în compania unor oameni foarte dragi. Nici că va puteați dori un weekend mai frumos.

Citește și: Horoscop 2021. Cele mai rele femei din zodiac. Ferește-te de ele!

BALANȚA
Simțiți nevoia de mai multă mișcare și astăzi v-ați decis să faceți o plimbare prin oraș, poate chiar într-un parc. Persoană iubita va fi încântată să vi se alăture.

SCORPION
Relația cu persoană iubita se schimbă în bine pe zi ce trece. Respectul și încrederea reciprocă se amplifică, iar declarațiile și promisiunile de iubire sunt la ordinea zilei.

SĂGETĂTOR
Influențați deciziile oamenilor din jurul vostru și acest lucru va da o stare de bine. Cei dragi vin la voi pentru sfaturi și le oferiți cu inima deschisă.

CAPRICORN
Pe voi weekend-ul va prinde departe de casă. Aveți multe de învățat depre o persoană în această călătorie. Drumul este foarte clar acum și știți ce hotărâri trebuie să luați în viitorul apropiat.

VĂRSĂTOR
Pregătiți o surpriză pentru partenerul de viață și aveți emoțîi foarte mari. Va fi un moment de neuitat, iar adevărată surpriză va avea loc abia după ce ii oferiți cadoul.

PEȘTI
Emoțiile voastre cresc la cote maxime pentru că veți trăi un eveniment care are un efect major asupra stării voasre. Familia va este alături la orice pas.

Publicat: 25 iun. 2021, 16:27 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă