Horoscop weekend 20-21 martie. Distracție neașteptată!

Publicat: 19 Mar. 2021, 15:36 Life
Horoscop weekend 20-21 martie. Distracție neașteptată!

Weekend-ul a venit, iar astrele par că știu acest lucru, astfel că se anunță două zile pline de evenimente plăcute, de distracție și voie bună. Niciun nativ nu va scăpa ”asaltului” pregătit, toată lumea se va simți bine și va profita de timpul liber. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru weekend-ul 20 – 21 martie 2021. 

BERBEC
Weekend-ul se anunță a fi foarte aglomerat, pentru că ați lăsat câteva treburi și acum acestea va prind din urmă. Așa că luați-va gândul de la ieșit în oraș în prima zi, veți recupera duminică!

TAUR
Sunteți foarte veseli, iar partenerul de viață încearcă să profite de asta și va cere să îl însoțiți undeva. Chiar dacă nu va încânta, o să va duceți doar pentru a-i face pe plac celui drag.

GEMENI
Sâmbătă va aduce multă agitație, însă duminică nu se anunță nimic notabil. Profitați de acest lucru și relaxați-vă. Însă faceți asta acasă, nu în parc sau în afara orașului.

RAC
Prea puțin timp liber în comparație cu câtă treabă aveți pe lângă casă. O să alergați prin tot orașul pentru a rezolva ceva ce ține de familie, însă veți reuși să vă faceți timp și pentru distracție.

LEU
Chiar dacă un cunoscut a făcut o greșeală, nu îl judecați, ci ajutați-l. Astfel, o să îl sprijiniți pentru a ieși din acest impas.

FECIOARA
Sâmbătă va preocupă ceva legat de sănătate și puneți totul în ordine pentru a rezolva cât mai repede acest aspect. Duminică veți fi mai atenți la familie.

BALANȚA
Sunteți dornici de a face ceva ce va amuză extrem de mult în trecut. Amintirile joacă un rol extrem de important pentru voi în acest weekend.

Citește și: Horoscop 2021. Cele mai rele femei din zodiac. Ferește-te de ele!

SCORPION
Încercați să faceți pe cineva să înțelegea că că drumul pe care a luat-o este greșit. Mai bine va vedeți de problemele voastre pentru că riscați să va certați.

SĂGETĂTOR
Va grăbiți fără rost și este posibil să dați de necaz. Nu ignorați sfatul persoanelor care au trecut prin asta, pentru că v-ar putea ajută.

CAPRICORN
Plecați pentru puțîn timp din oraș. Nu priveati cu ochi buni această deplasare, însă o să vedeți că va veți umple de energie pozitivă și o să vedeți altfel ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

VĂRSĂTOR
Va simțiți singuri și nu vreți să stați în casă. Puneți mâna pe telefon și va chemați prietenii în vizită. Va fi cea mai bună decizie pe care puteați să o luați.

PEȘTI
Sunteți puși în avantaj de ceea ce a făcut cineva. Nu a fost cu intenție, însă pentru voi este perfect. Ceea ce ați pus în practică va avea parte de un succes fantastic.

Sursa foto: Pexels.com

Publicat: 19 Mar. 2021, 15:36 Life
Pe aceeași temă