Horoscop weekend 19-20 septembrie. Lacrimi şi durere pentru două zodii!

Publicat: 18 Sep. 2020, 15:53 Life
Horoscop weekend 19-20 septembrie. Lacrimi şi durere pentru două zodii!

Astrele ne-au pregătit zile de neuitat în acest weekend, dar două zodii sunt mai puţin prvilegiate şi se aleg cu lacrimi si suferinţe. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru primul weekend de toamnă veritabilă! 

BERBEC
Este un weekend extrem de aglomerat, pentru că aveți multe treburi de rezolvat. Partea bună este că veți fi extrem de satisfăcuți de rezultat și o să fiți lăudați.

TAUR
Veți vedea viața cu alți ochi astăzi. Vă preocupă poveștile de viață ale unor oameni pe care îi considerați modele pentru voi și vreți să stați cât mai mult timp cu ei.

GEMENI
Deși unii s-ar putea să vă acuze de egoism, voi știți foarte bine ce vreți de la viață și nimic nu vă dă înapoi de la acest lucru. Sunteți mai aproape decât credeți de visul vostru, dar până ajungeţi acolo aveţi de îndurat câteva eşecuri.

RAC
Ați primit o veste bună de la o rudă apropiată și acest lucru vă face să fiți fericiți toată ziua. Nici măcar volumul mare de muncă nu vă supără, însă totul e bine când se termină cu bine.

LEU
Va fi un weekend care o să vă amețească. Aveți momente în care sunteți extrem de agitați, dar și clipe în care leneviți câteva ore în șir. O să vă odihniți.

FECIOARĂ
Aceste zile o să faceți tot posibilul să vă asigurați că lucurile se desfășoară așa cum vreți voi. Partea bună a lucrurilor este că o să vă fie răsplătit efortul.

BALANȚĂ
Vă bucurați din plin de relația cu persoana iubită. Vă simțiți apreciați și iubiți, iar ziua de duminică s-ar putea încheia cu o cină romantică.

Citeşte şi Horoscop 2020. Amantul perfect al zodiacului! Nu îl vei uita niciodată!

SCORPION

Parteneriatele profesionale încep să vă aducă beneficii financiare. Atenție însă la cum gestionați aceste câștiguri. Aveți tendința să fiți risipitori și să pierdeți tot ce ați agonisit.

SĂGETĂTOR
Nu aveți stare. Aveți chef să iești în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o să vă ocupați mai mult de ceva ce vă va îmbunătăți partea financiară.

horoscop 25 august 2019

CAPRICORN
Viața profesională este pe primul loc pentru voi în aceste zile. Deși prietenii și familia vă reproșează că nu acordați suficientă atenție vieții sociale, voi știți ce aveți de făcut și nimic nu vă oprește din drum.

VĂRSĂTOR
Nu mai puteți amâna promisiunile făcute și chiar dacă va fi nevoie să faceți drumuri lungi, trebuie să vă țineți de cuvânt. Învățați să vă simțiți bine oriunde mergeți, deși unele personae din grupul vostru nu sunt chiar cele lângă care vă doriți să vă petreceți sfârșitul de săptămână.

PEȘTI
Acordați prioritate familiei, pentru că în ultima vreme ai fost reținuți la serviciu și v-ați cam neglijat căminul. Se anunță multă distracție alături de prietenii apropiați, poate chiar o petrecere organizată chiar de voi.

Publicat: 18 Sep. 2020, 15:53 Life
Pe aceeași temă