Horoscop weekend 15-16 mai. Se anunță zile pline de întâmplări neprevăzute!

Publicat: 14 mai 2021, 15:42 Autor: Elena Life
Horoscop weekend 15-16 mai. Se anunță zile pline de întâmplări neprevăzute!

Vara se apropie cu pași repezi, iar astrele par că se pregătesc și ele de concediu. Iată ce ne-au rezervat stelele pentru weekend-ul 15-16 mai 2021.

BERBEC
Nu duceți lipsa de energie, așa că weekend-ul acesta nu faceți altceva decât să va plimbați. Mergeți în locuri în care nu ați mai fost până acum, faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut și la final veți fi dornici să repetați experiențele.

TAUR
Un weekend pe placul vostru. Două zile pline de voie bună și multă distracție. Un prieten va propune să faceți ceva și sunteți destul de inspirați pentru a acceptă. Nu o să regretați nimic.

GEMENI
Va implicații într-un nou proiect doar când auziți primele detalii. Nu puneți prea multe întrebări, nu cereți informații suplimentare, pentru că simțiți că este ceva pe placul vostru. 

RAC
Sunteți adevărați lideri, iar acest lucru este evident în aceste zile. Cei din jur va admira, țîn cont de sfaturi și încearcă să va imite comportamentul, iar această putere de influențare va oferă satisfacție.

LEU
Weekend-ul aduce pentru voi clarificarea unor situații. Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

FECIOARA
Pentru voi weekend-ul asta înseamnă liniște și relaxare. Știți că urmează o perioada agitată, așa că faceți tot posibilul să va încărcați bateriile și să va încărcați cu energii pozitive.

BALANȚA
Weekend-ul asta va prinde în compania persoanei iubite. Recuperați din timpul pierdut cu serviciul și va antrenați în activități în care partenerul de viață este cel mai important.

Citește și: Femeile răsfățate ale zodiacului. Primesc tot ce își doresc de la viață!

SCORPION
Urmează o perioada agitată, dar și plină de voie bună. O să va revedeți cu oameni dragi și o să stăți de vorba ore în șir.

SĂGETĂTOR
O perioada perfectă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. În ultimul timp, v-ați axat pe lucrurile profesionale, însă acum va permiteți o pauză pentru a stă cu cei dragi.

CAPRICORN
Două zile de liniște. Nici că va doreați altceva. Nu avti nimic programat și profitați la maximum de minutele de libertate și va relaxați.

VĂRSĂTOR
Colaborați destul de bine anumite persoane, dar nu sunteți de acord în totalitate cu modul lor de a privi viață. Este de preferat să păstrați contactul, chiar dacă asta înseamnă să va călcați pe orgloliu.

PEȘTI
Schimbările din ultima perioada v-au extenuat. Aveți nevoie de o pauză și ar fi cazul să o planificați. Nu strică să plecați weekend-ul acesta din oraș, să va relaxați alături de câțiva prieteni și să va întoarceți mai odihniți și energici.

Publicat: 14 mai 2021, 15:42 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă