Horoscop weekend 14-15 noiembrie. Distracția pare la ea acasă!

Publicat: 13 Nov. 2020, 15:51 Life
Horoscop weekend 14-15 noiembrie.  Distracția pare la ea acasă!

Încă o săptămână a ajuns la final, iar astrele par puse pe șotii mai tare ca niciodată. Iată ce ne-au rezervat astrele pentru week-end-ul 14-15 noiembrie 2020.

BERBEC
Veștile primite nici că puteau să fie mai bune. Aveți încredere în ceea ce urmează să se întâmple și sunteți dispuși să pariați totul pe o singură carte.

TAUR
Un eveniment important în familie vă va arăta cât de mult însemnați pentru cei dragi. Va fi un weekend pe cinste.

GEMENI
Faceți multe cheltuieli și nu luați în seamă avertismentele celor dragi. La finalizarea contractelor, ar fi de preferat să le mulțumiți celor cu care ați lucrat pentru că fără ajutorul lor nu ajungeați atât de departe.

RAC
Weekend-ul ăsta vă prinde în compania persoanei iubite. Recuperați din timpul pierdut cu serviciul și vă antrenați în activități în care partenerul de viață este cel mai important.

LEU
Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoana iubită decurge excelent.

FECIOARĂ
Prezența voastră face bine unor persone care nu sunt în cele mai bune toane și demonstrați că sunteți un prieten de nădejde. Atitudinea voastră este menită să îi facă până și pe cei mai posomorați dintre oameni să zâmbească.

Citește și: Horosocop Arab 2021. Află ce zodie eşti şi ce nu știai despre tine!

BALANȚĂ
Ceva vă face să fiți mai retrași weekend-ul acesta și să îi lăsați pe alții să iasă în evidență. Vă conectați la o sursă de energie care o să vă ajute în perioada următoare. Duminică nu vă așteptați la prea multă odihnă.

SCORPION
Sâmbătă dimineață trebuie să faceți un drum pentru a achiziționa ceva de care se va folosi întreaga familie. Așteptați de mai mult timp acest lucru și va fi o mică sărbătoare în familie.

SĂGETĂTOR
Aveți multă treabă, chiar dacă este weekend și va asteptati la ceva mai multă relaxare. O să depuneți un efort suplimentar, însă stați liniștiți, pentru că veți fi recompensați.

horoscop 3 septembrie 2019

CAPRICORN
În prima parte a weekend-ului o să fiți preocupați de niște lucruri ce țin de partea personală. Urmează să luați o decizie esențială pentru viitorul vostru, iar familia vă este aproape la fiecare pas.

VĂRSĂTOR
Luați parte la niște activități interesante alături de partenerul de viață în acest weekend. Aceste activități vă vor apropia și vă vor duce relația la un alt nivel.

PEȘTI
Sunteți într-o formă de zile mari și vă așteaptă un weekend pe cinste. Multe întâlniri, multe ieșiri și multă distracție. O să începeți săptămâna următoare cu multă energie.

Publicat: 13 Nov. 2020, 15:51 Life
Pe aceeași temă