Horoscop weekend 13-14 februarie. Zile pline de iubire, dar și scântei

Publicat: 12 Feb. 2021, 16:24 Life
Horoscop weekend 13-14 februarie. Zile pline de iubire, dar și scântei

Weekend-ul mult așteptat a venit, mai mult decât atât, Valentine’s Day este sărbătorit duminică. Escapade romantice, seri magice, totul este posibil în acest sfârșit de săptămână. 

Iată ce ne-au pregătit astrele în acest weekend plin de romantism!

BERBEC
Va fi un weekend care o să va amețească. Aveți momente în care sunteți extrem de agitați, dar și clipe în care leneviți câteva ore în șir. O să va odihniți, iar faptul că aveți lângă dvs persoana iubită vă va liniști profund!

TAUR

Ați planificat de multă vreme acest weekend și pentru nimic în lume nu renunțați la planurile voastre. Partenerul de viață va susține în tot ceea ce faceți.

GEMENI
Încearcați ceva nou și îndrăzniți să va depășiți limitele. În ultima vreme ați fost într-o perioada de monotonie și nimic nu va mai aducea zâmbetul pe buze.

RAC
Va fi necesar să apelați la ajutorul unor rude pentru a face rost de banii necesari pentru planurile voastre. Veți câștigă încrederea și acceptul familiei fără nicio problema.

LEU
Orice dialog ce părea relaxant și lipsit de importantă se poate transformă într-o adevărată dezbatere. Vor fi implicați mai mulți membri ai familiei, iar zilele acestea sunt despre negociere.

FECIOARA
Nu este cel mai bun weekend al vostru, dar nici nu va puteți plânge. Trebuie să va odihniți mai mult, pentru că săptămâna viitoare o să fiți solicitați la nivel maxim.

BALANȚA
Sunteți foarte tacticosi și atenți la pașii făcuți. Asta înseamnă că nimeni nu va poate prinde pe picior greșit. Ceva va face să zambiti mai mult că de obicei.

Citește și: Horoscop dragoste 2021. Zodiile care își găsesc parteneri în februarie, luna iubirii

SCORPION
O să aveți parte de un weekend special datorită unei persoane care a fost departe de voi, însă pentru câteva zile va fi în preajma voastră. Profitați de timpul liber și stați mai mult cu această persoană.

SĂGETĂTOR
Nu uitați că trebuie să faceți un drum în afară orașului în acest weekend și ar fi bine să va faceți bagajele din timp pentru a nu întârzia.

CAPRICORN
O să aveți parte de un weekend aproape perfect. Cam totul se va datora partenerului de viață sau unei rude apropiate. Aceștia au parte de un moment special în viață lor, ceea ce va face și pe voi fericiți.

VĂRSĂTOR
Avetii treaba multă, dar parcă vreți să lăsăți totul și să va ocupați de ceea ce va face plăcere. Nu stați mult pe gânduri și exact asta o să faceți. Ba chiar o să va prindă bine să separați muncă de viață personală.

PEȘTI
Urmează să se întâmple ceva și nu mai aveți răbdare. Nu este bine să va forțați norocul. Lăsăți lucrurile să meargă de la sine.

Sursa foto: Pexels.com

Publicat: 12 Feb. 2021, 16:24 Life
Pe aceeași temă