Horoscop weekend 10-11 octombrie. Zile neașteptate și pline de surprize!

Publicat: 09 oct. 2020, 15:40 Autor: Elena Life
Horoscop weekend 10-11 octombrie. Zile neașteptate și pline de surprize!

Deși ploile și zilele mohorâte nu ne dau pace, weekendul a venit, iar astrele par că sunt mai îngăduitoare ca de obicei. Iată ce surprize ne-au pregătit stelele pentru weekend-ul 10-11 octombrie 2020.

BERBEC
Nu aveți niciun plan pentru aceste două zile, dar nici nu vă încântă ce vă propun prietenii. Ar fi bine să luați în calcul una dintre variante. Trebuie să profitați de fiecare moment liber.

TAUR
Sunteți pe drumul cel bun. Demersul început acum câteva săptămâni începe să dea roade, iar ziua de duminică este dedicată acestui succes.

GEMENI
Aveți emoții mari legate de ceea ce se întâmplă în acest weekend. Totuși, aveți grijă la fiecare pas pe care îl faceți sau la ceea ce spuneți, pentru că unii oameni pot interpreta greșit.

RAC
Se apropie o schimbare în viața voastră, care vă modifică ordinea priorităților. De o bună bucată de vreme vă gândiți să faceți asta, dar până acum v-au lipsit curajul și determinarea.

LEU
Weekend destinat odihnei. Nu vreți să vă gândiți la nimic altceva în afară de alegerea destinației pentru a petrece acest weekend, care este singurul liber din această perioadă.

horoscop 30 august 2019

FECIOARĂ
Sunteți pasionați de ceva ce până acum nu vă interesa deloc. O să vă implicați foarte mult în această activitate și o să renunțați la altele mai vechi de care deja v-ați plictisit.

BALANŢĂ
Un eveniment important în familie vă vă arăta cât de mult însemnați pentru cei dragi. Va fi un weekend pe cinste.

Ciește și: Horoscop 2020. Amantul perfect al zodiacului! Nu îl vei uita niciodată!

SCORPION
Faceți multe cheltuieli și nu luați în seamă avertismentele celor dragi. La finalizarea contractelor, ar fi de preferat să le mulțumiți celor cu care ați lucrat pentru că fără ajutorul lor nu ajungeați atât de departe.

SĂGETĂTOR
Weekend-ul ăsta vă prinde în compania persoanei iubite. Recuperați din timpul pierdut cu serviciul și vă antrenați în activităti în care partenerul de viată este cel mai important.

CAPRICORN
Situația financiară s-a imbunătăţit în ultimele săptămani, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoana iubită decurge excelent.

horoscop 17 iulie 2019

https://eoimages.gsfc.nasa.gov/images/imagerecords/79000/79790/city_lights_asia_night_8k.jpg

VĂRSĂTOR
Prezența voastră face bine unor persone care nu sunt în cele mai bune toane și demonstrați că sunteți un prieten de nădejde. Atitudinea voastră este menită să îi facă pană și pe cei mai posomorați dintre oameni să zambească.

PEŞTI
Ceva vă face să fiți mai retrași weekend-ul acesta și să îi lăsati pe alții să iasă în evidentă. Vă conectați la o sursă de energie care o să vă ajute în perioadă următoare. Duminică nu vă așteptați la prea multă odihnă.

Publicat: 09 oct. 2020, 15:40 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×