Horoscop weekend 10-11 aprilie. Zile pline de neprevăzut!

Publicat: 09 Apr. 2021, 16:10 Life
Horoscop weekend 10-11 aprilie. Zile pline de neprevăzut!

Weekend-ul a venit iar astrele par că încurcă treburile în loc să le așeze. Iată ce ne-au rezervat stelele în weekend-ul 10-11 aprilie 2021. 

BERBEC
Urmează un weekend în care o să va întâlniți cu foarte mulți oameni dragi, fie rude, fie prieteni. Va încărcați bateriile pentru perioada următoare.

TAUR
Participați la un concurs sau la ceva asemănător și primiți o veste bună de la o persoană pe care ați cunoscut-o de curând. În a două parte a weekend-ului stați cu cei dragi.

GEMENI
Urmează două zile de relaxare. Nu aveți planuri foarte mari. Totuși, duminică este posibil să primiți o vizită neateptata de la cineva care locuiește în altă țară.

RAC
Va comportați că un adolescent îndrăgostit după ce partenerul de viață va face o surpriză. Primiți un cadou la care visați de multă vreme.

LEU
Weekend-ul acesta va fi perioada cumpărăturilor pentru voi. Sunteți puși pe schimbări și este posibil să achiziționați câteva piese de mobilier pentru a va satisface nevoia de nou. Nu va apucați de schimbări înainte de a va consulta și cu cei din casă.

FECIOARA
Nu ați ținut cont de părerea nimănui și ați făcut doar ce ați vrut. Problema este că acum începeți să regretați ceea ce s-a întâmplat și va dați peste cap că să gășiți soluția salvatoare. Acum este cazul să luați în seama ce zic și cei din jurul vostru.

BALANȚA
Planuri, planuri și iar planuri. Cam asta o să faceți tot weekend-ul. Deși vara nu este foarte aproape, începeți să puneți totul la punct pentru concediul din acest an.

Citește și: Horoscop 2021. Cele mai rele femei din zodiac. Ferește-te de ele!

SCORPION
Ați avut așteptări mult prea mari de la o anumită persoană și acum va simțiți dezamăgiți de faptul că nu s-a ridicat la pretențiile voastre. Poate vină a fost a voastră și ar fi cazul să va revizuiți comportamentul.

SĂGETĂTOR
Este o zi specială pentru cineva din familia voastră. Îi pregătiți o surpriză. Va rămâne fără cuvinte când o să vadă ce ați pus la cale.

CAPRICORN
Două zile de relaxare. Va închideți telefonul de la birou și nu vreți să mai auziți de nimic până luni. O să faceți numai ceea ce știți că va face plăcere, alături de persoană iubita.

VĂRSĂTOR
Urmă să faceți o deplasare în afară orașului, însă se anulează din motive financiare. Totuși, dați curs invitației unor cunoștințe și o să ieșiți în oraș.

PEȘTI
Va îndreptăți atenția către câteva activități culturale, așa că va luați prietenii și mergeți la teatru sau la un vernisaj de pictură. O să va simțiți foarte bine.

Sursa foto: Pexels.com

Publicat: 09 Apr. 2021, 16:10 Life
Pe aceeași temă