Horoscop week-end 21-23 noiembrie. Zile pline de evenimente neașteptate!

Publicat: 20 Nov. 2020, 16:02 Life
Horoscop week-end 21-23 noiembrie. Zile pline de evenimente neașteptate!

Week-end-ul mult așteptat e aici iar astrele ne-au pregătit câteva zile liniștite, ca de final de toamnă, numai bune pentru relaxare sau ieșit în oraș (acolo unde se poate). Iată ce ne-au rezervat astrele pentru week-end-ul 21-22 noiembrie 2020.

BERBEC
Se anunță un weekend liniștit. Sâmbătă după-amiază, o să vă ocupați de ceva legat de sănătate, iar duminică veți vizita pe cineva drag.

TAUR
Două zile de distracție. De ceva timp ați fost ocupați cu slujba și ați ignorat orice altceva în jur. Acum v-ați eliberat de sarcinile mari și vă puteți relaxa.

GEMENI
Se apropie o zi importantă pentru voi și începeți să vă pregătiți de pe acum, deoarece vreți ca totul să iasă ca la carte. Sunteți dispuși să dați mai mulți bani dacă știți că ăsta este prețul reușitei.

RAC
Nu o să aveți foarte mult timp să vă relaxați, pentru că o să ftii pe fugă. O să vă simțiți foarte bine în compania unor persoane apropiate.

LEU
Vă mulțumesc planurile partenerului de viață pentru acest weekend, dar parcă vreți ceva în plus. Vă dați seama ce și vă puneți imediat pe treabă.

FECIOARĂ
Prima parte a weekend-ului nu va fi foarte bună din cauza unor discuții în contradictoriu pe care o să le aveți cu o rudă, însă duminică totul se va rezolva.

BALANȚĂ
Sunteți foarte veseli, iar partenerul de viață încearcă să profite de asta și vă cere să îl însoțiți undeva. Chiar dacă nu va încânta, o să vă duceți doar pentru a-i face pe plac celui drag.

Citește și: Horoscop 2020. Viața sexuală SECRETĂ a zodiilor!

SCORPION
Sunteți luați prin surprindere de o vizită. Prietenii au vrut să fie alături de voi, pentru că urmează să faceți ceva foarte important. Nu vă așteptați, dar  sunteți mulțumiți.

SĂGETĂTOR
Planurile personale vor fi date peste cap de un eveniment ce are legătură cu locul de muncă. Nu veți fi încântați de aceste vești, însă preferați să vă sacrificați un weekend decât să vă creați problem la serviciu.

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE 2019

 

CAPRICORN
O sumă câștigată sau primită vă va face să priviți cu mai multă încredere un proiect la care ați muncit foarte mult. Simțiți ca vi s-a luat o piatră de pe suflet.

VĂRSĂTOR
Faceți primul pas pentru ceva ce vă aduce o schimbare în viața voastră. Este una bună, drept pentru care tot weekend-ul o să fiți cu zâmbetul pe buze.

PEȘTI
Profitați de aceste zile libere și distrați-vă mai mult. Ieșiți cu prietenii, mergeți la cumpărături sau pur și simplu îi chemați pe toți și stați de vorba. Astfel o să scapatii și de starea proastă din această săptămână.

Publicat: 20 Nov. 2020, 16:02 Life
Pe aceeași temă