Horoscop vineri, 4 decembrie. Neplăceri chiar înainte de weekend!

Publicat: 03 Dec. 2020, 16:01 Life
Horoscop vineri, 4 decembrie. Neplăceri chiar înainte de weekend!

Weekend-ul a venit, dar astrele parca s-au vorbit să ne dea o lecție de bună-purtare. Ne vom lovi de piedici, vom avea neplăceri la serviciu, dar spre seară lucrurile vor reveni la normal. Iată ce ne rezerva ziua de vineri, 4 decembroe 2020. 

BERBEC
Sensibilitatea vă definește astăzi. Cei din jur trebuie să se poarte cu mănuși cu voi, pentru că puteți să cedați în orice moment.

TAUR
Aveți chef de o călătorie. Considerați că este nevoie urgent de o plecare din oraș. Simțiți că doar așa va puteți încărca bateriile.

GEMENI
Suntei încântați că ați avut dreptate în privința unei dileme de la birou. Erați singurul pe partea voastră de baricadă și sunteți foarte mulțumiți că ați intuit bine.

RAC
Astăzi atrageți admirația celor din jur. Cu puțină atenție, vă puteți descurca excelent în afaceri și veți avea ocazia să faceți o investiție importantă pentru casă.

LEU
Se arată o schimbare în viața voastră. Fiți cu băgare de seamă la tot ceea ce faceți în această perioadă și mai ales astăzi.

FECIOARĂ
Aveți parte de multă inspirație și trebuie să profitați la maximum de aceasta. Carieră voastră este pe punctul să se schimbe radical și va fi cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla.

BALANȚĂ
Vă implicați în tot felul de activități care vă vor oferi o plăcere sufletească deosebită. Veți fi mulțumiți de ce realizați și veți avea parte de liniște acasă.

Citește și: Ce zodie ești în horoscopul chinezesc, în funcție de anul nașterii. Tabelul complet

SCORPION
Noul proiect în care v-ați implicat vă aduce față în față cu o persoană pe care sperați să nu o vedeți prea curând. Nu este cazul să disperați pentru că veți ieși cu bine din toată afacerea.

SĂGETĂTOR
Este momentul să vă îndreptați atenția și către partenerul de viață, care se confruntă cu o situație neplăcută. Acum demonstrați dacă sunteți cu adevărat un sprijin în relație.

horoscop 17 august 2019

CAPRICORN
Veți participa la o întâlnire fascinantă, pe care o veți ține minte multă vreme de acum înainte. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, pentru ca totul va ieși mult mai bine decât vă așteptați.

VĂRSĂTOR
Simțiți nevoia de mai multă afecțiune, așa că faceți tot posibilul să îi arătați persoanei iubite care este direcția spre care trebuie să se îndrepte relatia.

PEȘTI
O decizie importantă necesită multă atenție și concentrare din partea voastră. Limpeziți-vă gândurile și veți găsi răspunsul potrivit.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 03 Dec. 2020, 16:01 Life
Pe aceeași temă