Horoscop vineri, 28 mai. Momente pline de veselie!

Publicat: 27 mai 2021, 15:47 Autor: Elena Life
Horoscop vineri, 28 mai. Momente pline de veselie!

Ultimul weekend al primăverii anului 2021 a venit și toată lumea își face planuri de distracție și de călătorii. Însă, chiar și eclipsa de zilele trecute nu pare să mai pună probleme majore nativilor, astfel că toate zodiile au liber la distracție și la voie bună. Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 28 mai 2021.

BERBEC
Pentru voi este un moment plin de oportunități și mari șanse de reușită în plan profesional. Vă veți remarca și veți lega noi relații imprtante pentru viitorul vostru.

TAUR
Drumul vostru va fi presărat de succes. Veți reuși să depășiți cu succes obstacolele și să vă umpleți portofelul. Recolta va fi bogată.

GEMENI
Astăzi vi se îndeplinește o dorință ceva mai veche și nici că vă puteți concentra asupra altor activități. Pe seară, vă faceți bagajele și plecați într-o călători neașteptată.

RAC
Chiar dacă obiectivele voastre par ireale, ele sunt mai aproape de a fi realizate ca niciodată. Nu trebuie decât să alegeți din o mie de dorințe una cu adevărat importantă. Se va împlini cu siguranță.

LEU
Sunteți plini de energie și emanați numai stare de bine, iar de aceea este imposibil ca cineva să nu vă placă sau să nu-i intrați în grații.

FECIOARĂ
Aveți intuiție foarte bună și faceți față oricăror obstacole ce va vin în cale. Aveți activitate, dar cu toate acestea încă doriți să vă mai implicați în diverse planuri.

Citește și: Horoscop 2021. Cele mai rele femei din zodiac. Ferește-te de ele!

BALANȚĂ
Astrele sunt de partea voastră astăzi. Veți avea parte de o zi extraordinară, mai ales dacă trebuie să faceți un drum în afara orașului.

SCORPION
Trebuie să faceți pace cu voi înșivă. Vă obosiți peste măsură dorind să executați totul de unul singur. Dacă cereți ajutorul cuiva, nu este semn de slăbiciune. Învățați asta.

SĂGETĂTOR
Aveți un potențial mai mare decât credeați și cineva observă asta și are încredere în voi. Așteptați-vă la câteva provocări din partea acestei persoane.

CAPRICORN
Trageți niște concluzii greșite și din cauza asta totul se da peste cap. Veți fi nevoiți să reveniți la niște chestiuni mai vechi și să le găsiți o altă abordare.

VĂRSĂTOR
Sunteți foarte atașați de partenerul de viață și vă este foarte drag în această perioadă. Numărați minutele până când o să ajungeți acasă și vă gândiți la un cadou pentru a vă demonstra iubirea.

PEȘTI
Simțiți nevoia de mai multă distracție, drept pentru care planificați o escapadă la munte, cel mai probabil. Vă mobilizați câțiva prieteni și puneți la punct toate detaliile.

Sursa foto: Pexels.com

Publicat: 27 mai 2021, 15:47 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă