Horoscop vineri, 23 octombrie. Scorpionii sunt în lumea lor!

Publicat: 22 oct. 2020, 16:11 Autor: Elena Life
Horoscop vineri, 23 octombrie. Scorpionii sunt în lumea lor!

23 octombrie este ziua care marchează intrarea în zodia scorpionului, zodie recunoscută pentru profunzimea cu care privește lucrurile, dar și pentru răzbunarea feroce, atunci când e călcat pe coadă… Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de 23 octombrie 2020.

BERBEC
Astăzi veți avea parte de o zi bună din punct de vedere personal, însă cu bătăi de cap din cauza locului de muncă. Atenție la comunicarea cu superiorii voștri.

TAUR
Vă adaptați repede în locurile noi, iar astăzi asta vă ajută foarte mult. Vă simțiți bine și toată ziua sunteți puși pe glume, chiar și cu persoanele pe care de obicei nu le băgați în seamă.

GEMENI
Sunteți foarte atenți și dispuși să oferiți ajutorul unei persoane dragi. Dovediți astăzi că sunteți demni de încredere, iar oamenii din jurul vostru vă arată cât sunteți de importanți pentru ei.

RAC
Cel mai deștept cedează, pare a fi deviza voastră astăzi. Evitați toate disputele și canalizați-vă atenția pe ceea ce puteți schimba cu adevărat.

LEU
Începeți ziua cu un obstacol și aveți senzația că vă pierdeți energia, ceea ce vă dă o stare de nervozitate. Spre seară însă reușiți să rezolvați totul. Răbdarea este cheia.

FECIOARĂ
Partenerul de viață se bucură astăzi de toată atenția voastră. Simțiți nevoia de câteva clipe de liniște pe care doar persoana iubită vi le poate oferi.

Citește și: Horoscopul indian. Dezvăluie tot ce nu știai despre tine!

BALANȚĂ
Pentru voi începe un nou capitol în viața profesională. Noua situație vă aduce multe beneficii, iar lucrurile se vor schimbă în bine pe zi ce trece.

SCORPION
Situația tensionată de la serviciu se răsfrânge și asupra vieții voastre personale. Poate ar fi mai bine să nu lăsați problemele de la birou să intervină în relația cu persoana iubită.

Horoscop 5 septembrie

SĂGETĂTOR
Este posibil să participați la un concurs sau un eveniment care să vă permită să vă demonstrați calitățile. Dacă vă doriți cu adevărat victoria, trebuie să munciți din greu, dar rezultatele vor fi pe măsură.

CAPRICORN
Norocul este de partea voastră astăzi. Orice plan pare că își găsește rezolvarea, iar banii cu siguranță nu reprezintă o problemă pentru voi astăzi.

VĂRSĂTOR
Dimineața s-ar putea să fiți dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Ar fi bine să vă concentrați doar pe problemele cu adevărat importante.

PEȘTI
Curiozitatea de a descoperi lucruri noi și nevoia de a cunoaște oameni interesanți își vor spune cuvântul astăzi. Vă implicați în tot felul de activități, toate pentru a vă duce la bun sfârșit planurile.

Publicat: 22 oct. 2020, 16:11 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×