Horoscop vineri, 19 noiembrie. Weekend-ul e aici!

Publicat: 19 Nov. 2020, 15:48 Life
Horoscop vineri, 19 noiembrie. Weekend-ul e aici!

BERBEC
Un amic vă oferă o veste excelentă la prima oră și tot ce faceți astăzi o să aibă legătură cu acest lucru. Este posibil să fie legat de concediul din vară.

TAUR
Chiar dacă este prima zi a săptămânii, voi deja vă gândiți la weekend și faceți planuri să plecați din oraș. Și prietenii și partenerul de viață sunt de acord cu voi și deja își pregătesc bagajul.

GEMENI
Aveți la îndemână toate ingredientele pentru o zi de succes. Norocul va fi de partea voastră astăzi.

RAC
Rezolvați un aspect neplăcut ce ține de relația cu un prieten. Vă bucurați, pentru că nu vă plăcea atmosfera conflictuală. Seara participați la un fel de reuniune cu mai mulți colegi mai vechi.

LEU
Săptămâna începe cu o veste excelentă pentru voi. Este fix ce aveați nevoie că să le demonstrați tuturor că meritați să fiți apreciați pentru eforturile și sacrificiile făcute.

FECIOARĂ
Ați ales această zi pentru a face ceva special pentru propia persoană. În aceste condiții, prietenii trebuie să se aștepte că seară să nu poată să ia legătură cu voi.

BALANȚĂ
Munca nu este un obstacol pentru voi, dar astăzi nu aveți chef de nimic și numărați minutele până când o să terminați programul. Vestea bună este că seara o să vă întâlniți cu oameni dragi.

Citește și: Horoscop 2021. El este bărbatul care nu te va înșela niciodată! Soțul perfect, tatăl ideal!

SCORPION
Aveți idei fixe în privință unor lucruri și nu acceptați ca toți cei din jur să nu fie de acord cu voi. Învățați că nu aveți întotdeauna dreptate și uneori este nevoie să fiți deschiși către opiniile celorlalți.

SĂGETĂTOR
Sunteți în situația în care trebuie să luați o decizie importantă pentru voi şi pentru cei din familie. Consultați-vă cu cei care au un cuvânt de spus.

CAPRICORN
Romantismul își face loc în viață voastră. O cină în doi sau o escapadă romantică în afara orașului vor încheia cu succes ziua.

VĂRSĂTOR
Vă aflați în fața unor decizii importante, care vor schimba atât viața voastră cât și pe a celor din jurul vostru. Presiunea este mare, așa că ar fi bine să cântăriți bine opțiunile.

PEȘTI
Ziua începe cu vești importante în plan profesional. Nu plecați urechea la ce au de spus alte persoane, ci ascultați-vă instinctul și totul va fi bine.

 

Sursa Foto: Arhiva Ciao

Publicat: 19 Nov. 2020, 15:48 Life
Pe aceeași temă