Horoscop vineri, 19 februarie. O zi perfectă pentru distracție!

Publicat: 18 feb. 2021, 16:41 Autor: Elena Life
Horoscop vineri, 19 februarie. O zi perfectă pentru distracție!

Încă un weekend a venit, iarna este pe sfârșite, prilej numai bun de distracție în aer liber, mai ales că temperaturile încep să crească, iar noaptea devine din ce în ce mai scurtă. Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 19 februarie 2021. 

BERBEC
Chiar dacă este ultima zi lucrătoare, nu înseamnă că aveți puțină treaba. Din contra. Pregătiți-va pentru o zi foarte solicitantă. Multe ședințe, întâlniri și telefoane.

TAUR
Ziua se anunță a fi interesantă pe plan sentimental. Fie reaprindeți flacăra cu partenerul de viață, fie, dacă nu aveți pe nimeni, mergeți la o întâlnire promițătoare.

GEMENI
Aveți un ritm pe care ceilalți îl invidiază și dovediți că sunteți buni strategi. Astăzi primiți înapoi niște bani pe care i-ați dat cu împrumut.

RAC
Sunteți foarte eficienți și reușiți să terminăți din timp tot ce va propuneți. Aveți o viață socială bogată, cu ieșiri, relaționări sau călătorii, iar asta va aduce multe satisfacții.

LEU
Nu puteți termină un proiect deoarece va lipsește o anumită informație, pe care o așteptați să apară. Aveți răbdare că ea ar putea veni în a două parte a zilei.

FECIOARA
Acasă au loc schimbări pe care nici intuiția voastră ascuțită nu le poate „mirosi”. Aveți răbdare cu cei dragi și încercați să le înțelegeți punctul de vedere.

BALANȚA
Puneți la cale bugetul săptămânii și ceva nu iese cum trebuie. Ați cheltuit cam mult în ultima vreme, așa că ar fi bine să fiți cumpătați zilele acestea.

Citește și: Horoscop 2021. El este bărbatul care nu te va înșela niciodată! Soțul perfect, tatăl ideal!

SCORPION
Se ivește o situație care va solicită diplomația. Trebuie să abordați lucrurile profesionist. Descoperiți că aveți interese comune cu cineva și o să va ajute acest aspect.

SĂGETĂTOR
Este o zi perfectă pentru a va îmbunătăți relațiile deteriorate. Dacă în ultima vreme ați supărat pe cineva, acum este momentul potrivit să va cereți scuze.

CAPRICORN
Primiți o mulțime de complimente. Poate se datorează schimbării de look pe care ați făcut-o fără cheltuieli prea mari.

VĂRSĂTOR
Este una dintre acele zile în care o să va simțiți perfect. Nimic nu o să va perturbe calmul, iar atitudinea această o să atragă în jurul vostru doar oameni de valoare.

PEȘTI
Partea financiară contează mai mult pentru voi în aceste zile, dar pe de altă parte o să fiți liberi să cheltuiți niște bani pe care i-ați câștigat cu greu.

Publicat: 18 feb. 2021, 16:41 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă