Horoscop vineri, 12 martie. O zi plină de peripeții

Publicat: 11 Mar. 2021, 15:50 Life
Horoscop vineri, 12 martie. O zi plină de peripeții

Încă un weekend de primăvară a venit, în ciuda temperaturilor și a vremii de iarnă. Astrele ne îndeamnă, parcă, la distracție și la voie bună. Iată ce ne-au rezervat stelele pentru ziua de vineri, 12 martie 2021. 

BERBEC
Muncă nu este un obstacol pentru voi, dar astăzi nu aveți chef de nimic și numărați minutele până când o să terminați programul. Vestea bună este că seară o să vă întâlniți cu oameni dragi.

TAUR
Ați ales această zi pentru a face ceva special pentru propria persoană. În aceste condițîi, prietenii trebuie să se aștepte că seară să nu poată să ia legătura cu voi.

GEMENI
Din informațiile pe care le dețineți, poziția pe care o visați de multă vreme va fi liberă în curând. Este momentul să acționați, dacă vreți că de această dată să ajungeți în punctul dorit.

RAC
Ați luat o decizie, dar o regretați în primele minute după ce ați comunicat-o și celorlalți. Din fericire, vi se acordă a două șansa. Profitați de această și nu îi dezamăgiți pe cei care au avut încredere în voi.

LEU
Sunteți foarte direcți și nu menajați pe nimeni atunci când știți că a fost întrecută măsura. Puneți lucrurile la punct înainte să vă apucațîi de orice altceva.

FECIOARĂ
Vă rezervați o zi pentru relaxare și liniște.  Vă faceți timp pentru familie sau pentru prieteni de la care este posibil să primiți o veste bună.

BALANŢĂ
Astăzi reușiți să depășiți lucrurile grele pe care le-ați întâmpinat în ultima perioadă în viața voastră. Faptul că primiți ajutor din partea prietenilor vă face să vă simțit apreciați și iubiți.

Citește și: Horosocop Arab 2021. Află ce zodie eşti şi ce nu știai despre tine!

SCORPION
Este posibil să apară încurcături din cauza vitezei care vă împiedică să observați detaliile unor situațîi. Ar fi bine să nu vă lăsăți duși de val.

SĂGETĂTOR
Ați putea avea o zi bună, dacă nu vă lăsăți atât de ușor cuceriți de emoțiile negative. Soluția este foarte simplă, deoarece vă puteți sustrage din toate discuțiile de astăzi.

CAPRICORN
Vă atrage tot ceea ce este frumos și scump, așa că dacă nu sunteți dispuși la cheltuieli mari, stați departe de magazine.

VĂRSĂTOR
Dispuneți de niște informațîi pe care cei din jurul vostru nu le au. Partea cea mai grea este că nu sunteți siguri când trebuie să le folosiți, dar momentul potrivit va fi evident.

PEŞTI
Sunteți foarte fericiți și vreți să împărtășiți cu toată lumea asta, însă dacă vă gândiți mai bine, ar fi în avantajul vostru dacă ați mai aștepta. Este de înțeles că vreți să afle toți, însă nu este cazul acum.

Sursa foto: pexels.com

Publicat: 11 Mar. 2021, 15:50 Life
Pe aceeași temă