Horoscop vineri, 11 septembrie. Se anunță o zi dificilă!

Publicat: 10 sept. 2020, 15:25 Autor: Elena Life
Horoscop vineri, 11 septembrie. Se anunță o zi dificilă!

Marte retrograd pune probleme tuturor, anunțând o toamnă dificilă. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 11 septembrie 2020.

BERBEC
Dacă nu comunicați cu cei din jur, șansele de reușită scad. Este nevoie de mai multă alergătură și să răspundeți mereu la telefon atunci când cineva vă caută.

TAUR
Toată ziua semnați acte, faceți planuri și liste de achiziții. La sfârșitul programului veți fi epuizați, dar mândri că ați reușit să realizați  multe într-o singură zi.

Horoscop 18 septembrie 2019

GEMENI
Aveți parte de o sclipire de moment care vă va aduce pe drumul cel bun. Visați cu ochii deschiși la ceva, iar ceea ce puneți în aplicare acum vă va aduce mai aproape de țelul vostru.

RAC
A venit ziua în care scăpați de o mulțime de griji. Se rezolvă mai multe lucruri care v-au ținut pe jar câteva săptămâni, chiar luni.

LEU
Astăzi veți avea parte de o zi liniștită și nimic nu vă va face să ieșiți din ritmul vostru. Ba mai mult, lucrurile merg bine și acasă.

FECIOARĂ
Viața pare să vă zambească în acest moment. Toate proiectele începute au succes, iar norocul e de partea voastră la tot pasul.

Citește și: Horoscop 2020. Viața sexuală SECRETĂ a zodiilor!

BALANȚĂ
Romantismul nu vă ocolește astăzi. Partenerul de viață vă face pe plac și vă este imposibil să nu zâmbiți atunci când vă gândiți la persoana iubită.

SCORPION
Vă doriți o schimbare în viață, dar vă îndreptați către lucruri mai puțin drastice. Dacă momentan nu se întrevede o schimbare de job, cu siguranță o tunsoare nouă sau un tatuaj se regăsesc în planurile voastre.

SĂGETĂTOR
Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

CAPRICORN
Este o zi perfectă pentru schimbările ce țin de afaceri, dar nu va fi un drum prea simplu. O să purtați discuții serioase cu oameni cu funcții importante.

VĂRSĂTOR
Astăzi o să aveți parte numai de reușite. O să vă simțiți plini de energie și o să le faceți ziua frumoasă și celor din jur. Vi se va demonstra că sunteți cei mai buni și că ideile voastre reprezintă soluția așteptată de șefi.

PEȘTI
Sunt multe tentații în jurul vostru, dar țineți bine mâna pe portofel pentru că nu este momentul să fiți risipitori. Planurile voastre necesită bani, așa că economisiți de pe acum.

 

Publicat: 10 sept. 2020, 15:25 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×