Horoscop săptămânal 3-9 februarie. O perioadă plină de schimbări!

Publicat: 03 Feb. 2020, 11:05 Life
Horoscop săptămânal 3-9 februarie. O perioadă plină de schimbări!

Iată ce ne-au rezervat astrele în dragoste pentru săptămâna 3-9 februarie! Se anunță schimbări radicale! 

Berbec

Ai tendința de a pierde timp și energie cu lucruri mărunte și neînsemnate. Încearcă să-ți schimbi atitudinea că să nu rișți să-ți deteriorezi relația sentimentală. Trebuie să ieși din rutină, fă ceva interesant cu partenerul, readu dragostea pe prim plan în viață ta, adu-ți aminte de ce te-ai îndrăgostit de partenerul tău. Dacă eșți singur, nu forță lucrurile. Relaxează-te, distrează-te, lasă lucrurile să se întâmple la timpul lor.

Taur

Taurii trebuie să rezolve conflictele, nu le lasă să escaladeze. Vorbește deschis și comunica cu partenerul de cuplu, fii maleabil și gășiți împreună soluțiile care să va convină. Fii pozitiv și onest. Dacă eșți singur, nu te stresa să găseșți pe cineva. Bucură-te de ceea ce ai și petrece timp cu familia. Nu se știe niciodată de unde va veni marea dragoste. Poți întâlni în mod neașteptat o persoană care îți stârnește interesul.

Gemeni

Viață amoroasă poate fi tensionată, dar nu pune presiuni. Păstrează-ți calmul, altfel rișți să strici totul. Atenție la cuvinte, să nu regreți mai târziu. Fii mai înțelegător cu partenerul, încearcă să-i împlineșți nevoile emoționale. Dacă eșți singur, ai nevoie de o altă abordare a întâlnirilor. Fii mai deschis, mai flexibil și vei întâlni persoană potrivită. Dragostea plutește în aer, lasă-te purtat de farmecul ei.

Rac

În această perioada astrele sunt favorabile relațiilor amoroase. Comunica sincer și deschis cu partenerul și află unde este trebuie să faci schimbări, iar maleabilitatea îți aduce succes. Dacă eșți singur, nu-ți pierde energia cu aventuri mărunte. Concentrează-te pe ceea ce contează. Nu te angrena în relațîi de dragul de a comunica sau pentru a nu fi singur.

Leu

În această săptămâna e bine să petreci mai mult timp cu partenerul de viață, construiește o baza solidă a relației și consolidează-ți legăturile. Dacă eșți singur, gândește-te bine ce vrei. Analizează ce faci greșit, schimbă-ți atitudinea și vei vedea că se va schimbă și calitatea oamenilor pe care îi întâlneșți. Dacă știi ce îți doreșți ai șansă să achimbi lucrurile în bine și vei vedea progresul.

Fecioara

Dacă ai avut probleme în relația sentimentală lucrurile par să se lămurească în această săptămâna. Lasă trecutul în urmă și nu-l mai aduce din nou și din nou la suprafață. Nu faci altceva decât să starnesti sentimente negative, care te vor afecta. Dacă eșți singur, nu exagera cu pretențiile. Acceptă oamenii așa cum sunt, fără să le ceri imposibilul.

Balanță

Relația ta are nevoie de discuții și lămuriri, Nu mai lasă să treacă timpul, căci rișți să-ți pierzi definitiv iubirea. Atât timp cât nu ai lucrurile clare, nu poți vedea o ieșire. Vorbește sincer și deschis cu partenerul și vezi cât de mult va mai doriți să aveți un viitor comun. Dacă eșți singur, farmecul tău va fi destul de evident și vei putea atrage persoane interesante în jurul tău.

Scorpion

Ai fost distant făță de partenerul de cuplu, iar acest lucru începe să se vadă. Amândoi sunteți stresați și ancorați într-o rutină care nu va face bine deloc. Schimbă ceva, fii mai pozitiv, evita conflictele, fii mai romantic și vei vedea că lucrurile se schimbă în bine. Dacă eșți singur, abordează persoană de care interesat. Ați putea începe o relație frumoasă.

Săgetător

Viață amoroasă este favorizată de astre în această săptămâna. Profită de energiile pozitive. Apropie-te mai mult de persoană iubita, vorbiți mai mult, fii mai romantic, mai pasional.Weekend-ul se anunță fierbinte. Dacă eșți singur, o persoană apare în mod neașteptat în viață ta. Deși eșți încântat, încearcă să păstrezi discreția, măcar până când eșți sigur că relația poate deveni serioasă, scrie ce-spun-astrele.ro.

Capricorn

Astrele promit evoluții pozitive în viață sentimentală. Dacă eșți implicat într-o relație de cuplu, starea de spirit va fi pasională. Dacă eșți singur, reconsidera-ți atitudinea legată de iubire și vezi ce se întâmplă. Nu este exclus că o persoană din viață ta să reapară. Aveți multe chestiuni nerezolvate între voi și poate că este vremea să le explicați acum și să gășiți o soluție.

Vărsător

Dinamismul și energia ta îți oferă impulsul de care ai nevoie pentru a găși soluții permanente pentru problemele sentimentale. Petrece mai mult timp cu persoană pe care o iubeșți, fii mai romantic și te vei bucură de momente intime fierbinți. Dacă eșți singur, eșți direct răspunzător pentru situația în care te afli. Dacă nu îți schimbi atitudinea, vei avea aceleași rezultate.

Peșți

Dacă eșți implicat într-o relație sentimentală, fii mai atent și mai devotat partenerului de cuplu. Fii diplomat și flexibil. Renunta la încăpățânare și vei vedea îmbunătățiri în cuplu. Dacă eșți singur, renunta la comportamentul egoist și fă tot ce-ți stă în putere pentru a cuceri persoană de care eșți îndrăgostit. Dacă nu faci nimic, n-ai șanse să o cucerești.

Publicat: 03 Feb. 2020, 11:05 Life
Pe aceeași temă