HOROSCOP săptămâna 23 – 29 septembrie 2019. Urmează o săptămână de foc pentru zodii

Publicat: 22 Sep. 2019, 14:30 Life
HOROSCOP săptămâna 23 – 29 septembrie 2019. Urmează o săptămână de foc pentru zodii

Ultima săptămână din septembrie se anunță agitată pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP săptămâna 23 – 29 septembrie 2019. BERBEC

Începi să te gândești mai mult la viitorul relației de cuplu și la lucrurile pe care le puteți face împreună pentru a atinge succesul. Înveți să muncești în echipă, iar la finalul săptămânii te bucuri de primele reușite. În plus, începi să fii mai atras de parte spirituală a lucrurilor.

TAUR

Te concentrezi pe tot ce înseamnă distracție și ai tendința să lași în urmă tot ce înseamnă responsabilități. În plus, romantismul te caracterizează în această săptămână și, prin urmare, relația de cuplu trece la un alt nivel. Spre sfârșitul săptămânii începi să te gândești mai mult la sănătate.

HOROSCOP săptămâna 23 – 29 septembrie 2019

GEMENI

Ești un copil. Te bucuri de toate lucrurile mici din jurul tău, iar această atitudine te ajută să treci cu ușurință peste probleme. Mai mult, începi să faci activități care te fac fericit. Fie că este vorba de dans, muzică sau orice formă de artă, reușești să te redescoperi în această săptămână.

HOROSCOP săptămâna 23 - 29 septembrie 2019. Urmează o săptămână de foc pentru zodii

RAC

Ești visător. Te gândești la viitor și începi să faci pași concreți spre a-ți îndeplini obiectivele. Nu mai accepți compromisuri și nu lași pe nimeni să-ți spună că ai obiective nerealiste. În plus, planifici o excursie pentru weekend, într-o încercare de a scăpa de agitație și de a te relaxa.

LEU

Săptămâna aceasta este despre muncă. Vrei să acumulezi cât mai multe informații și să reușești să fii mai bun în ceea ce faci. Pe de altă parte, încearcă să ai mai multă grijă când vine vorba de cuvintele pe care le arunci în fața partenerului de cuplu. Dacă nu ești atent, este posibil să apară unele conflicte.

Mai multe, pe Jurnalul.

Publicat: 22 Sep. 2019, 14:30 Life
Pe aceeași temă