Horoscop miercuri, 26 mai. Luna plină aduce surprize nebănuite!

Publicat: 26 mai 2021, 09:43 Autor: Elena Life
Horoscop miercuri, 26 mai. Luna plină aduce surprize nebănuite!

Singura eclipsă totală de lună din acest an va avea loc în 26 mai, în același timp cu „superluna sângerie”. Eclipsă are loc în zodia Săgetătorului, în opoziție cu Soarele din Gemeni. Evenimentul astrologic aduce cu el surprize pe toate planurile pentru toți nativii! Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri, 26 mai 2021. 

BERBEC
Sunteți foarte sociabili și cunoașteți oameni noi ce se dovedesc a fi exact genul vostru de prieteni. Acesta poate fi începutul unei relațîi speciale. Eclipsa de lună va scoate la suprafață trăiri pe care le credeați îngropate de mulștă vreme. Mare atenție!

TAUR
Veți fi puși în față unei situațîi neplăcute. Doi amici au ceva de împărțit și va pun pe voi să luați decizia finală. Oricât de mult v-ați gândit, nu gășiți o varianta care să ii împace pe amândoi.

GEMENI
Va dedicați întreagă zi unei acțiuni în urmă căreia există șanse mari să primiți o suma de bani. Deja știți pe ce urmează să o dați. Nu e momentul să faceți economii!

RAC
Va simțiți perfect la locul de muncă, dar și atmosfera de acasă ajută la atitudinea voastră. Aveți un mare zâmbet pe față pe care nimeni nu îl poate șterge. Aveți grijă la energia eclipsei! Zâmbetul se poate transforma rapid în lacrimi!

LEU
Relația sentimentală a intrat într-o perioada foarte bună și va gândiți la un cadou special pentru partenerul de viață. Va fi o zi excelență.

FECIOARA
Unele schimbări șubițe va amețesc și nu mai sunteți siguri de nimic din ceea ce realizați. Sunteți oameni care adoră stabilitatea și, de aceea, vi se cam tulbură ziua.

BALANȚA
Cu mult calm și diplomație rezolvați o situație ce ar putea degenera într-un adevărat conflict. Veți fi lăudați pentru modul în care gestionați situația.

Citește și: Horoscop 2021. Femeile răsfățate ale zodiacului. Primesc tot ce își doresc de la viață!

SCORPION
Odată cu noile responsabilități, apar și satisfacții de ordin material, adică bani sau servicii care va mulțumesc foarte mult, fiind vorba despre ceva mai mult decât ați fi așteptat.

SĂGETĂTOR
Orele vi se par zile, pentru că abia așteptați să ajungeți acasă. Simțiți acest lucru pentru că va așteaptă o surpriză din partea partenerului de viață. Știți despre ea, dar nu și despre ce este vorba.

CAPRICORN
Vreți să fiți mai apropiați de persoană iubita, pentru că în ultima perioada ați fost preocupați de alte aspecte și nu v-ați ocupat și de relație. Recuperați din timpul pierdut.

VĂRSĂTOR
Ați făcut o investiție mai veche și acum încep să apară rezultatele. Primiți niște bani, o suma chiar maricica și prima oprire va fi în magazine.

PEȘTI
Aveți foarte multă energie și nu se anunță nimic special, așa că aveți de gând să mergeți în parc sau să faceți o drumeție.

Sursa foto: Pexels.com

Publicat: 26 mai 2021, 09:43 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă