Horoscop miercuri, 2 septembrie. O zi cumplită pentru două zodii!

Publicat: 01 Sep. 2020, 15:29 Life
Horoscop miercuri, 2 septembrie. O zi cumplită pentru două zodii!

Astrele par că se joacă cu focul, o explozie de emoții și de senzații vin la pachet cu luna plină de astăzi. Iată ce ne-au pregătit stelele pentru miercuri, 2 septembrie 2020.

Berbec

Ești în centrul atenției, iar energia ta debordantă dă o stare de bine și colegilor de serviciu. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut și lasă visarea pentru seară!

Taur

Astăzi, mai mult ca niciodată, vei avea nevoie de ajutor la tot pasul și din fericire, ai lângă tine pe cineva special, care va fi îngerul tău pazitor. Bucură-te că ai lângă tine asemenea oameni, iar la finalul zilei ia o pauză binemeritată.

Gemeni

Astrele sunt puse pe glume astăzi, oricât ai încerca să te concentrezi, nimic nu îți iese. Te cerți cu șefii, te cerți cu persoana iubită, ești un butoi cu pulbere gata oricând să explodeze! Lasă furia la o parte, încearcă să te bucuri de lucruri mărunte și vei vedea că lucrurile vor deveni mai frumoase.

Rac

Nimic nu mai este la fel, deși nimic nu s-a schimbat. Ești debusolat, dar finalul săptămânii te va găsi plin de energie și nimic din ceea ce te nemulțumește acum nu va mai conta. Să fie distracție!

Leu

Totul îți merge astăzi ca pe roate. Nimic nu te îți stă în cale, totul pare că e făcut pentru succesul tău. Ai grijă însă, la orgoliul tău nativ, care îți poate strica tot ce ai realizat în ultima perioadă, iar dacă nu ești atent la ceea ce spui, vei pierde oameni dragi!

Fecioara

Luna plină din acestă seară te dă peste cap, nu îți găsești locul, îți dorești să faci ceva, dar nu știi ce vrei să faci. Respiră, luna plină va fi doar în această seară, de mâine vei fi mai bine.

Balanța

Ai grijă la oamenii din jurul tău, nu știi cine îți vrea binele și cine te vorbește de rău, așa că mai bine stai în banca ta și îți vezi de treabă, fără să atragi atenția asupra ta.

Scorpion

Mare grijă la tot ce vă înconjoară astăzi, nu toată lumea este așa cum pare la prima vedere. Astrele nu vă protejează deloc, dar norocul dvs nativ se simte mai bine ca oricând astăzi.

Săgetător

Drama din viața voastră va dispărea cât de curând. Trebuie doar să aveți multă răbdare, să ieșiți din casă și să zâmbiți viitorului. Nimic nu poate fi mai frumos decât un început de toamnă, cu frunze care cad și soarele blând și leneș.

Capricorn

După luni întregi în care astrele mai că v-au luat la palme, acum a avenit momentul recompeselor. Vă întâlniți cu oameni dragi, persoana iubită vă răsfață, trebuie doar să vă bucurați de această perioadă.

Vărsător

Aveți grijă la starea de sănătate, luna plină vă poate influența negativ și puteți avea probleme chiar grave. Renunțați la excesul de cafea și de alcool și odihniți-vă mai mult.

Pești

Sunteți regele dramelor și dacă familia și prietenii nu v-ar cunoaște, lucrurile nu s-ar termina bine pentru voi. Aveți mai multă grijă la oamenii care vă iubesc, nimeni nu merită să vă suporte aerele de divă rănită atunci când nu este cazul.

Citește și: Horoscopul indian. Dezvăluie tot ce nu știai despre tine!

Publicat: 01 Sep. 2020, 15:29 Life
Pe aceeași temă