Horoscop miercuri, 2 decembrie. O zi care va schimba tot!

Publicat: 01 Dec. 2020, 16:05 Life
Horoscop miercuri, 2 decembrie. O zi care va schimba tot!

Iarna a venit, iar luna plină din ultima zi de toamnă pare să fi schimbat lucrurile în bine, stelele fiind mai îngăduitoare. Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 2 decembrie 2020. 

BERBEC
Faceți încă un pas către semnarea unor acte la care visați de multă vreme. Va fi o surpriză pentru familia voastră, pentru că ați ținut totul secret.

TAUR
Sunteți persoane puternice și suportați încercările viețîi, însă acum aveți nevoie de sprijinul apropiaților pentru a face față emoțiilor. Cu calm și răbdare o să ieșiți învingători.

GEMENI
Timp de câteva ore încercați să gășiți o soluție salvatoare pentru un proiect ce pare că se scufundă. Din fericire, totul se va rezolva mult mai ușor decât ați crezut.

RAC
Astăzi dați dovadă de un auto-control ieșit din comun. În acest fel va asigurați că nu cadeți în capcană unui om cu intențîi mai puțîn bune.

LEU
Va ghidați după instinct astăzi și bine faceți, pentru că doar așa va asigurați că totul se va termină așa cum va doriți. Rezistați cu brio tuturor încercărilor.

FECIOARA
Va concentrați asupra planurilor de viitor referitoare la familie. Un eveniment important urmează să aibă loc și necesită toată atenția voastră.

BALANȚA
Primiți o oferta interesantă din punct de vedere profesional și o analizați cu atenție. Visați puțîn la ceea ce s-ar putea întâmplă în continuare.

Citește și: Horoscop 2021. El este bărbatul care nu te va înșela niciodată! Soțul perfect, tatăl ideal!

SCORPION
Uitați de problemele financiare preț de câteva momente și fiți atenți la micile bucurii ale viețîi pe care vi le oferă cei de lângă voi.

SĂGETĂTOR
Primiți niște bani de care nu o să va puteți bucură prea mult, pentru că îi veți da repede pe altceva. Dar tot este un pas în față.

CAPRICORN
Agenda este foarte încărcată, dar nu va plangeti, pentru că voi ați fost de acord să acceptați tot felul de sarcini suplimentare, deși știați că nu aveți timp.

VĂRSĂTOR
Urcați o treaptă în carieră și sunteți foarte fericiți. Atât de bucuroși sunteți încât nici nu mai contează că cineva va anunță că trebuie să dați niște bani înapoi.

PEȘTI
Sunteți plini de energie și aveți dispoziția necesară pentru a da curs unor invitații primite în urmă cu câteva săptămâni. Prietenii apropiați v-au propus o mică evadare la munte și acum chiar vreți să faceți asta.

 

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 01 Dec. 2020, 16:05 Life
Pe aceeași temă