Horoscop miercuri, 17 februarie. Întâmplări pline de neprevăzut!

Publicat: 16 feb. 2021, 16:11 Autor: Elena Life
Horoscop miercuri, 17 februarie. Întâmplări pline de neprevăzut!

Deși Valenine’s Day a trecut, pentru români, luna februarie este o sărbătoare a iubirii, pe data de 24 februarie fiind sărbătorit Dragobetele, ziua dragostei de pe plaiurile mioritice. Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 17 februarie 2021.

BERBEC
Trebuie să respectați regulile jocului, chiar dacă nu sunt pe placul vostru. Conformati-va, pentru că altfel nu o să aveți parte de rezultatul așteptat.

TAUR
Neînțelegerile cu o persoană dragă va fac să luați decizii de ultim moment. Unele ar putea fi greșite, așa că mai bine ar fi să avetii puțînă răbdare.

GEMENI
Relația personală merge perfect. Va puteți aștepta la un cadou deosebit din partea persoanei iubite, dar nu ar fi o idee rea să faceți și voi un gest frumos.

RAC
Sensibilitatea va definește astăzi. Cei din jur trebuie să se poarte cu mănuși cu voi, pentru că puteți să cedați în orice moment.

LEU
Aveți chef de o călătorie. Considerați că este nevoie urgent de o plecare din oraș. Simțiți că doar așa va puteți încarcă bateriile.

FECIOARA
Este abia mijlocul săptămânii, dar deja va gândiți la weekend și la cum să îl petreceți. Mai bine va vedeți de treburile actuale că să nu ramanetii în urmă.

BALANȚA
Suntei încântați  că ați avut dreptate în privința unei dileme de la birou. Erați singurul pe partea voastră de baricada și sunteți foarte mulțumiți că ați intuit bine.

Citește și: Horosocop Arab 2021. Află ce zodie eşti şi ce nu știai despre tine!

SCORPION
Nu se anunță nimic interesant, însă atunci când ajungeți acasă lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. Partenerul de viață pune la cale ceva unic, ceea ce vă va da o formă de zile mari.

SĂGETĂTOR
Planurile făcute pentru astăzi vor fi schimbate de un factor extern. Nu aveați de unde să știți despre asta și trebuie să va conformati cu actualitatea.

CAPRICORN
Cineva din trecutul vostru revine într-un moment nu tocmai bun. Nu aveți timp de ieșiri în oraș și de amintit de anii tinereții. Vei fi nevoiți să faceți multe lucruri pe fugă.

VĂRSĂTOR
Plănuiți o plecare din oraș. Nu dispuneți de mult timp sau de o căruță de bani, însă orice mică escapadă o să va prindă bine.

PEȘTI
Timpul este de partea voastră. Un eveniment important este amânat și lucrurile nici că se puteau potrivi mai bine.

Publicat: 16 feb. 2021, 16:11 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă