Horoscop marți, 9 martie. Se schimbă tot pentru două zodii!

Publicat: 09 Mar. 2021, 08:30 Life
Horoscop marți, 9 martie. Se schimbă tot pentru două zodii!

Primăvara a venit iar astrele par puse pe şotii, la fel ca şi iarna care pare că nu se dă bătută şi vrea să se întoarcă! Ziua de 9 martie va rămâne pentru mult timp în sufletul unor nativi, viaţa lor este pe cale să se schimbe radical! Iată ce ne-au rezervat astrele pentru horoscopul zilei de marți, 9 martie 2021.

BERBEC
Nu aveți timp să faceți tot ceea ce aveați pe lista pentru astăzi, însă nici nu acceptați ajutorul cuiva din echipa voastră. Încăpățânarea nu este o soluție și știți și voi asta.

TAUR

Relația cu familia o să fie mult mai bună în aceste zile. Va simțiți foarte bine în compania celor dragi și va bucurați din plin de susținerea lor.

GEMENI
Sunteți foarte sociabili. Luați legătură cu mulți oameni, va întindeți la discuții și nici nu va dați seama când trece timpul și se termină programul de lucru.

RAC
S-au aglomerat activitățile casnice și a venit timpul să va ocupați de ele. Și de dată această scapti, pentru că partenerul de viață o să se ocupe de tot.

LEU
Aveți idei fixe în privința unor lucruri și nu acceptați că toți cei din jur să nu fie de acord cu voi. Învățați că nu aveți întotdeauna dreptate și uneori este nevoie să fiți deschiși către opiniile celorlalți.

FECIOARA
Ați intrat într-o perioada foarte romantică. Vreți să stați mai mult cu partenerul de viață și puneți la cale ceva special pentru el. O să rămână cu o părere extrem de bună despre tot ceea ce ați făcut.

BALANȚA
Va pregătiți pentru un moment important în viață voastră. Fie că e vorba despre serviciu sau familie, va veți simți cu adevărat împliniți.

SCORPION
Lăsăți orgoliul, pentru că doar așa o să puteți câștigă niște bani în plus. Altfel, șansă s-ar putea să va scape printre degete.

SĂGETĂTOR
Bucurați-va de mică victorie de care aveți parte. Ați muncit mult să ajungeți în acest punct, așa că nu treceți prea repede peste el.

Citește și: Ce zodie ești în horoscopul chinezesc, în funcție de anul nașterii. Tabelul complet

Horoscop marți 9 martie
Horoscop marți 9 martie

CAPRICORN
Discuțiile de astăzi va ajută să capatati mai multă încredere în forțele proprii. Chiar și voi rămâneți uimiți de ceea ce puteți face.

 

VĂRSĂTOR
Mai multă distracție nu strică nimănui. Asta gândește partenerul vostru de viață și se pune pe treaba pentru a va surprinde într-un mod foarte frumos.

PEȘTI
Va impuneți cu îndemânare punctele de vedere în față familiei. Printr-o atitudine convingătoare le demonstrați că aveți dreptate.

Publicat: 09 Mar. 2021, 08:30 Life
Pe aceeași temă