Horoscop marți, 29 iunie. Schimbări majore!

Publicat: 29 iun. 2021, 09:25 Autor: Elena Life
Horoscop marți, 29 iunie. Schimbări majore!

Luna plină de săptămâna treută a trezit niște forțe adormite, astfel ă în aceste zile se vor resimți tot felul de schimbări, există posibilitatea ca unii nativi să sufere, alții să se bucure, totul depinde de forța interioaă a fiecăruia. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți, 29 iunie. 

BERBEC
Nu sunteți persoane conflictuale, dar astăzi faceți excepție de la regulă și puneți pe cineva la punct. Nu va place atunci când cineva nu va respectă deciziile și insistă să faceți ceva de care nu vreți să va ocupați.

TAUR
Realizați că vorba dulce mult aduce. Cineva încearcă să obțînă un lucru de la voi și cu laude și complimente va lăsăți convinși.

GEMENI
Rezolvați un mic conflict ce putea să se termine destul de rău. Sunteți mândri că ați calmat spiritele și mulțumirea vi se citește pe față, pentru că o să ftii toată ziua zâmbitori.

RAC
De dragul partenerului de viață renunțați la o activitate ce devenise un obicei pentru voi. Acesta va aprecia foarte mult efortul și se gândește să va recompenseze cu un cadou.

LEU
Este un moment potrivit pentru planuri de vacanță, pentru că au apărut câteva oferte interesante. Nu stați pe gânduri și faceți rezervările.

FECIOARA
Nu acceptați să renunțați la planurile voastre pentru a participa la ceva ce vrea partenerul de viață. Încercați să gășiți o soluție de mijloc, dar vor apărea discuții în contradictoriu.

BALANȚA
Aveți un program destul de încărcat la locul de muncă și sunt șanse mari să nu terminați la timp. Dacă trebuia să ajungeți undeva pe seară, ar fi cazul să amânați.

Citește și: Femeile răsfățate ale zodiacului. Primesc tot ce își doresc de la viață!

SCORPION
Deja va faceți planuri pentru weekend. Știți exact ce o să faceți în fiecare minut al celor două zile libere. O să va încărcați cu energie pozitivă pentru o nouă săptămâna de muncă.

SĂGETĂTOR
Aveți succes pe toate planurile astăzi. Aveți parte de o zi de milioane, iar  partenerul de viață va pregătește o surpriză .

CAPRICORN
Ați primit o veste bună și asta va va face să vedeți cu alți ochi relațiile cu cei din jur. Va veți schimbă anumite prejudecăți și asta o să ducă la îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur.

VĂRSĂTOR
Proiectele de la locul de muncă va vor forță să va schimbați planurile de weekend. Nu este un motiv de fericire, dar o să aveți parte de câteva satisfacții neașteptate.

PEȘTI
Sunteți plini de energie și nu știți de unde. Profitați de starea asta și concentrați-va pe proiectele începute acum ceva vreme.

Sursa foto: Pexels.com

Publicat: 29 iun. 2021, 09:25 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă