Horoscop marți, 22 septembrie. O zi cum nu s-a mai văzut!

Publicat: 21 Sep. 2020, 15:51 Life
Horoscop marți, 22 septembrie. O zi cum nu s-a mai văzut!

Chiar dacă unele zodii au senzația că nimic nu le merge bine, astrele devin mai blânde în acest început de săptămână și ne răsfață câteva zile. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți, 22 septembrie 2020.

BERBEC
Nu puteți convinge pe cineva că ideea voastră este cea mai bună și începeți o adevărată muncă de convingere. Vă va lua câteva ore, dar când o să vedeți că ați reușit veți fi mai fericiți ca niciodată.

TAUR
Lipsa timpului liber începe să își spună cuvântul. V-ați concentrat foarte mult pe job și nu v-ați mai lăsat câteva clipe pentru odihnă.

GEMENI
Pesimismul pune stăpânire pe voi, iar un prieten bun vrea să vă scoată din această stare, așa că seara o să ieșiți în oraș. Pregătiți-vă pentru multă distracție.

RAC
Va fi ziua dedicată prietenilor. Și la muncă, dar și după o să stați foarte mult de vorba la telefon cu cei dragi. Pe seară chiar o să vă întâlniți cu cei mai apropiați dintre ei.

LEU
Suntei încântați că ați avut dreptate în privința unei dileme de la birou. Erați singurul pe partea voastră de baricadă și sunteți foarte mulțumiți că ați intuit bine.

FECIOARĂ
Astăzi atrageți admirația celor din jur. Cu puțină atenție, vă puteți descurca excelent în afaceri și veți avea ocazia să faceți o investiție importantă pentru casă.

BALANȚĂ
Veți participa la o întâlnire fascinantă, pe care o veți ține minte multă vreme de acum înainte. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, pentru ca totul va ieși mult mai bine decât vă așteptați.

Citește și: Ce zodie ești în horoscopul chinezesc, în funcție de anul nașterii. Tabelul complet

SCORPION
Astăzi ar fi indicat să luați legătura doar cu persoane dragi, alături de care vă place să petreceți timpul. Pe seară va trebui să faceți un drum în afara orașului sau la cineva care stă departe de voi.

SĂGETĂTOR
O zi în care sunteți liberi să faceți cam tot ceea ce vă trece prin cap. Totuși, nu exagerați. Încercați să vă opriți atunci când vedeți ca cei din jur încep să vă privească ciudat.

CAPRICORN
Tocmai v-a venit o idee genială ce v-ar putea aduce un câștig financiar substanțial. Nu mai stați pe gânduri. Dacă pierdeți timpul, este posibil să pierdeți și șansa.

VĂRSĂTOR
Este ziua perfectă pentru a pune în aplicare ce aveați de gând să faceți pentru oamenii dragi. De ceva vreme intenționați să faceți asta, iar acum a venit momentul cel mult așteptat.

PEȘTI
Comunicați foarte bine cu cei din jur, semn că o să aveți succes și la întâlnirile de afaceri. Viitorul vostru profesional va fi un subiect intens dezbătut.

Publicat: 21 Sep. 2020, 15:51 Life
Pe aceeași temă